Blå Base - oplevelser og læring i det blå

Kastrup Strandpark 51

2770 - Kastrup

ns.uk@taarnby.dk

Den Blå Base drives af Tårnby kommunes Naturskole og findes i Kastrup Lystbådehavn.

Dykkere ved Kastrup.jpg

I det salte vand omkring os er der et mylder af små og store dyr som lever af hinanden. På Blå Base kan man b.la. undersøger livet på det lave vand, snorkle, gå i waders og fange krabber.

Den Blå Base udgøres af et mastehus (med maritimt naturformidlingsudstyr) og en flydebro med et åbent hyttefad/ kigge- og rørebassin. Alt i alt fælles faciliteter, der bygger bro mellem kultur - fritid - familieliv - skole og daginstitution.

Målet med den Blå Base er, at skabe "blå oplevelser" ved havn, kyst og hav for kommunens mange forskellige grupper af borgere.

Via et hav af forskellige aktiviteter skal den Blå Base styrke gæsternes kendskab til det "blå friluftsliv". Aktiviteterne vil være henvendt til grupper fra fx dagplejen, vuggestuer, børnehaver, SFO'er og skoler.

Dagplejere, pædagoger og lærere, der er ansat i Tårnby Kommune kan få adgang til udstyret i huset ved, at deltage i et 2-timers sikkerheds- og introduktionskursus.

GRATIS FORLØB

• Idræt
    • Håndværk og Design
    Se mere her