Giv klassen en introduktion til springgymnastik (for 2 - 9 klasse)

• Hvor?

I jeres skoles idrætshal eller i Ganløse Hallen

I jeres skoles idrætshal eller i Ganløse Hallen, Vestergade 5 B, Ganløse

3660 - Stenløse

Ganløse Gymnastik: 29408687

langguld@hotmail.com

anders-ruby

Instruktør Anders Ruby, Ganløse Gymnastik

Spørgsmål bedes stillet til formand Merete Langguld på langguld@hotmail.com telefon 2940 8687

Springgymnastik Anders.jpg

Vi tilbyder et forløb på 4 x 90 minutter, men dette kan tilpasses klassens ønsker og behov. Forløbet gennemføres i Ganløse Hallen, hvor Ganløse Gymnastik opbevarer redskaber til springgymnastik. Da springgymnastik er redskabstungt, afsætter vi lidt tid til at håndtere dette. Træningen tilpasses klassetrinnet, og det kan endvidere være optimalt at inddele holdet efter køn. Træningen vil være målrettet børnenes niveau, behov og motorik på det pågældende klassetrin med det formål at introducere dem til redskaber, basale springteknikker og gøre dem idrætsinteresserede. Ganløse Gymnastik stiller med to instruktører, men derudover ønsker vi, at klassens (idræts)lærer deltager for at øge sikkerheden omkring redskabsbrug.

Idrætslærere og instruktøren koodinerer forinden for at afklare hvilke redskaber I har på skolen samt hvornår forløbet kan foregå.

BETALINGSFORLØB

Pris per gang (90 minutter): 916,-

Årstid
    • September