Gospelsang,- glæde, begejstring og fællesskab

• Hvor?

På jeres skole

sarahkmoshage@gmail.com

Sarah er en erfaren korleder og gospelinstruktør som har undervist gospelkor igennem de seneste 17 år. Hun er korleder for korene Salvation Gospel (KBH), samt Alive Junior Gospel (Ølstykke), derudover afholder hun hvert år talrige workshops i både ind,- og udland.

Med Sarah som instruktør vil I opleve en levende og legende tilgang til korundervisningen og det bliver med garanti ikke kedeligt. Uddannelsesmæssigt er Sarah læreruddannet samt cand. pæd i pædagogisk antropologi.

ofg

Forløbet henvender sig,- og kan tilpasses til, både skoleklasser i folkeskolen og på ungdomsuddannelser. Ligesom det kan bruges som teambuilding til pædagogiske udviklingsdage eller lignende for personalet.

Der vil blive indstuderet forskellige gospelsange som er forholdsvis let-tilgængelig og som hurtigt kan komme til at lyde fede og velfungerende. Alt efter kontekst kan der inddrages musikhistorisk teori i forhold til gospelmusikkens kendetegn og historie.

BETALINGSFORLØB

Årstid

Hele Året

• Fagpersoner