Seneste forløb

Ud i det blå med Kastrup Søspejder

Kastrup Søspejdere.jpg

Kastrup Søspejder er en spejdergruppe i Det Danske Spejderkorps (DDS), som sejler i kanoer, optimistjoller og Svendborg Senior joller fra maj til oktober. Vi holder til i "Pynten" i Kastrup Gl. Lystbådehavn , Amager Strandvej 413, 2770 Kastrup.

Uden for sejlsæsonen leger vi, lærer noget om.navigation, søvejsregler, kort og kompas, bøjer og alm. spejderaktiviteter.

Vi kan tilbyde børn fra 8 år at prøve at sejle i vores både i nærområdet ud for havnen. Vi går op i sikkerhed, og derfor bærer alle søspejdernes redningsveste.

Mere info

KONTAKT OS HER

Skriv til os på siv@apps.uvtaarnby.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Tårnby Kommunes skolenivirkeligheden.dk side. Det er også siv@apps.uvtaarnby.dk du skal skrive til, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Flere kontaktinformationer

Opret forløb

DEL DIN VERDEN

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.

Opret forløb