Skolens Venner  5 forløb

• Safariskolen.jpg

Safariskolen, Ree Park Safari

UNDERVISNINGS- TILBUD /ADGANG TIL REE PARK SAFARI Ree Park Safari og Thorsager Skole har indgået et samarbejde, som gør det muligt for skolen, at benytte Ree Park som udgangspunkt for undervisning i naturfag og/eller naturfaglige emner. Samarbejdsaftalen giver Thorsager Skole mulighed for at benytte Ree Park Safari ubegrænset, både i og udenfor den åbne del af sæsonen. Skolen kan ydermere, i et aftalt antal gange, benytte Ree Park Safaris naturformidlere/undervisere i Safariskolen, på alle hverdage. Kontakt safariskolen@reepark.dk eller 86 33 61 50 for nærmere detaljer mhp. undervisningsforløb samt bookning.

• IMG_0617 red.jpg

Fregatten Jylland

Fregatten Jylland tilbyder gratis entré til skoleklasser (0.-10.- klassetrin) i Syddjurs Kommune. Eleverne får mulighed for at gå på opdagelse på et enestående stykke Danmarks historie, fordybe sig i livet som sømand i 1800-tallets sidste halvdel, gå på jagt efter Kalle Krudts gemte skat og meget mere!

• Gitte Sejersen

Hvis I har brug for en ekstra hånd til en udflugt eller lign. - så sig til:) Jeg kommer og kælker med 0. og 1. kl., når der er sne nok

• Florence Bedoin

Jeg arbejder på Kalø Økologisk Landbrugsskole. Klasserne er velkomne både til at komme og klappe dyrene og høre om hvor maden kommer fra. Vi har pt. køer, svin, får, geder og høns. Det kan også være for mellemtrin i naturfag for eksempel. Det kunne være om økologi, næringsstoffer eller noget andet.

• image.jpeg

Nicolai Fog Hansen

Alle klasser og SFO er velkomne på besøg på Langagergaard. Normalt er besøg sjovest i forsommeren, hvor vi har små grise løbende rundt på friland. Kvierne kommer på græs omkring 1. maj, og normalt er der en kælen kvie. På et besøg kan vi fortælle om pasning af dyrene, biologi eller røverhistorier - alt efter klassetrin.