Skolens Venner  2 forløb

• IMG_0617 red.jpg

Fregatten Jylland

Fregatten Jylland tilbyder gratis entré til skoleklasser (0.-10.- klassetrin) i Syddjurs Kommune. Eleverne får mulighed for at gå på opdagelse på et enestående stykke Danmarks historie, fordybe sig i livet som sømand i 1800-tallets sidste halvdel, gå på jagt efter Kalle Krudts gemte skat og meget mere!

• Børnehaver & Dagtilbud
    • 0. klasse
    • 1. klasse
    • 2. klasse
    • 3. klasse
    • 4. klasse
    • 5. klasse
    • 6. klasse
    • 7. klasse
    • 8. klasse
    • 9. klasse
  • Djurslands_Bank.jpg

Pengeuge med Djurslands Bank

Djurslands Bank vil gerne tilbyde jeres klasse at få besøg fra banken i pengeugen. Den næste pengeuge afholdes i uge 11 den 12. - 16. marts 2018. Her kan eleverne lære om deres egen økonomi, om hvad det betyder at tage et dyrt hurtiglån samt om hvordan de får mest muligt ud af deres penge.Vi har en række gode råd til, hvordan du får mest ud af dine penge, og hvilke faldgruber, du kan møde.

Træf os på hornslet@djurslandsbank.dk    Telefon 86303415

• 7. klasse