Skolens Venner  4 forløb

• Reepark.jpg

Undervisnings- tilbud /adgang til Ree Park Safari

Ree Park Safari og Ebeltoft Skole har indgået et samarbejde, som gør det muligt for skolen, at benytte Ree Park som udgangspunkt for undervisning i naturfag og/eller naturfaglige emner.

Samarbejdsaftalen giver Ebeltoft Skole mulighed for at benytte Ree Park Safari ubegrænset, både i og udenfor den åbne del af sæsonen.

Skolen kan ydermere, i et aftalt antal gange, benytte Ree Park Safaris naturformidlere/undervisere i Safariskolen, på alle hverdage.

Kontakt safariskolen@reepark.dk eller 86 33 61 50 for nærmere detaljer mhp. undervisningsforløb samt bookning.

• IMG_0617.JPG

Fregatten Jylland

Fregatten Jylland tilbyder gratis entré til skoleklasser (0.-10.- klassetrin) i Syddjurs Kommune. Eleverne får mulighed for at gå på opdagelse på et enestående stykke Danmarks historie, fordybe sig i livet som sømand i 1800-tallets sidste halvdel, gå på jagt efter Kalle Krudts gemte skat og meget mere!

• Børnehaver & Dagtilbud
  • Den Europæiske Filmhøjskole

Filmhøjskolen tilrettelægger hvert år, i samarbejde med Ebeltoft Skole og Molsskolen, et tilbud, der hedder SkoleBio. Her tilbyder vi skolerne 11 forestillinger i perioden september til marts, og filmene fordeler sig på tre aldersgrupper, de yngste, mellemgruppen og de ældste.

Det er Filmhøjskolen, der vælger filmene, og tilbuddet er gratis for skolerne.

Børnene kommer ledsaget af en eller flere lærere, som også står for det forberedende og efterfølgende klassearbejde med filmene.
    European Film College
    Carl Th. Dreyers Vej 1
    8400 Ebeltoft
    Mail: dorte.anker-moller@europeanfilmcollege.com