Skolens Venner  4 forløb

• Katalog forside.jpg

Safariskolen, Ree Park Safari

Ree Park Safari har indgået et partnerskab, som gør det muligt for Ådalsskolen at benytte Ree Park Safari som udgangspunkt for både undervisning og udflugter. Partnerskabsaftalen giver skolen mulighed for at benytte Ree Park Safari ubegrænset, både i og udenfor den åbne del af sæsonen. Her kan skolens lærere frit benytte parken som ramme til at afvikle egne forløb, tage på inspirationsture på egen hånd, indsamle data, eller ”blot” benytte parken som udflugtsmål for én eller flere klasser. Skolen kan ydermere, i et på forhånd aftalt antal gange, benytte Ree Park Safaris undervisere i Safariskolen på alle hverdage. Her kan I opleve alt fra enkeltstående undervisningsforløb til temadage eller længerevarende projekter – det er kun fantasien, der sætter grænsen. Kontakt safariskolen@reepark.dk eller 86 33 61 50 for nærmere detaljer mhp. undervisningsforløb samt bookning.

• Børnehaver & Dagtilbud
    • Fagpersoner
  • IMG_0617 red.jpg

Fregatten Jylland

Fregatten Jylland tilbyder gratis entré til skoleklasser (0.-10.- klassetrin) i Syddjurs Kommune. Eleverne får mulighed for at gå på opdagelse på et enestående stykke Danmarks historie, fordybe sig i livet som sømand i 1800-tallets sidste halvdel, gå på jagt efter Kalle Krudts gemte skat og meget mere!

• Børnehaver & Dagtilbud
  • Brasser billede.jpg

IF Ådalen på Youtube og Facebook

IF Ådalen stiller vores sociale medier til rådighed, hvor eleverne kan arbejde med journalistik og medier. Skolens elever kan finde den gode historie i idrætsmiljøet, og få den ud på vores platforme.

• Barca billede.jpg

Sportskunst med IF Ådalen

Idrætsforeningen stiller det store lærred til rådighed i hal og klubhus. Udtænk og udfør den store illustration af sporten i lokalsamfundet, og få det bragt til live, hvor det ses i hverdagen. IF Ådalen har hvide vægge, der savner noget sportsligt inspireret kunst.