EKSTREMT DEMOKRATISK

Kontakt

Forløbet EKSTREMT DEMOKRATISK kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

Personlige fortællinger sætter fokus på radikalisering og ekstremisme.

I EKSTREMT DEMOKRATISK møder I en mangfoldig gruppe mennesker, som har haft radikalisering og ekstremisme helt tæt inde på livet. De deler deres personlige historie om at være en del af ekstreme miljøer og hvorfor de endte der.

Eleverne får indblik i, hvordan det er at føle sig marginaliseret i samfundet og grænser for, hvad demokratiet kan rumme.

Blandt vores fortællere er den tidligere nynazist Thomas, der troede, at alle hans problemer skyldtes alle dem, som ikke ligner ham. 

Undervisningsmateriale med perspektiv

EKSTREMT DEMOKRATISK styrker dine elevers demokratiske sans, medborgerskab og demokrati ved at konfrontere dem med virkelige menneskers personlige historier, som er antidemokratiske. Derfor er der også en Q&A efter forestillingen, hvor eleverne kan stille fortællerne spørgsmål.

I har også mulighed for at udvide samtalen mellem fortællere og elever i en udvidet dialogworkshop. Her stiller vi jeres elever uddybende reflektionsspørgsmål, der handler om forskellen mellem ekstrem og ekstremisme og om der er grænser for ytringsfrihed. Der bliver også sat fokus på, hvor man kan søge hjælp, hvis man er bekymret for sig selv eller en ven.

C:NTACT har også udviklet et gratis dialogværktøj, der med fokus på ekstremisme belyser emnet fra forskellige vinkler. Dialogværktøjet er en introduktion til emnet, som både ruster elevernes viden, deltagelse og dialog med de medvirkende.

Tidspunkt
Januar
Februar
Marts
April
Maj
Juni
Juli
August
September
Oktober
November
December
Målgruppe
Ungdomsuddannelser
7. klasse
8. klasse
9. klasse
10. klasse
Fag
Dansk
Elevernes alsidige udvikling
Samfundsfag
Pris
Prisen er 7.500 kr. med refusionsgodkendelse. 15.000 kr. uden refusionsgodkendelse. Pris for forløbet online: 10.000 kr. Mulighed for tilkøb af 30 minutters dialogworkshop efter fortællerrækken til 3.000 kr.
Max. antal børn
75
Varighed
Fortællerrækken med Q&A varer 1 time. Med udvidet dialogworkshop varer forløbet 1,5 time.
Betaling
Hvor?

C:NTACT aflægger jeres skole et besøg med fortællerrækken.

Telefonnummer

26312052

Webside

Forløbets hjemmeside

E-mailadresse

mary@contact.dk

Kontaktperson
Mary Tesfay

Mary Tesfay
Projektleder og salgskoordinator hos C:NTACT. Med en pædagogfaglig baggrund og en cand.pæd i pædagogisk antropologi har hun flair for, hvordan fortællingerne overføres til undervisningen på en måde, der er i øjenhøjde med eleverne. Hun er derfor også ansvarlig for facilitering af dialogworkshops og udviklingen af undervisningsmaterialer, som er et stærkt supplement til undervisningen i klassen.

Se alle forløb fra

C:NTACT

(Forløb fra en anden kommune)

Rediger forløb

Husk at udfylde en korrekt e-mail adresse
Vi kan ikke behandle din forespørgsel i øjeblikket. Prøv venligst igen.

Såfremt den indtastede e-mail findes i vores system, vil du modtage yderligere information.
Response code:

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Syddjurs Kommunes Skolenivirkeligheden.dk side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

 

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.