Vandværket i Skole

Kontakt

Forløbet Vandværket i Skole kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

“Vandværket i Skole” tilbyder folkeskolerne i Syddjurs et website med et omfattende undervisningsmateriale om vort drikkevand, så elever og lærere kan få dybere indsigt i vandforsyningens naturfaglige verden – hvad vand er, hvor det kommer fra, og hvordan vi værner om det rene drikkevand i fremtiden.

Det digitale undervisningsmateriale lægger op til at klæde elever og lærere så godt på, at de ude på det lokale vandværk kan stille gode spørgsmål og selv indhente information om deres lokale vand, om kredsløbet, indvinding, jordlag, boring, analyser, vandbehandling, skadelige stoffer, ledningsnettet, demokratisk ejerskab og meget mere.

Projektet lægger op til interaktivitet mellem skole og vandværk. Elevernes egne noter, indlæg og billeder kan på en blog supplere vandværkernes elektroniske materiale, så forældre og andre interesserede kan følge med og tale med børnene, som på den måde kan blive vandværkets ambassadører i lokalsamfundet.

“Vandværket i Skole” omfatter p.t. vandværkerne i Balle, Rønde og Hornslet, men flere vandværker er på vej med lokalt tilpassede tilbud om undervisningsmateriale og dialog med folkeskolens børn, unge og lærere.

Skriv eller ring til projektets kontaktperson, Jørgen Krogh Andersen, for at høre nærmere om mulighederne for samarbejde om undervisningsforløb for din klasse.

“Vandværket i Skole” står også til rådighed, hvis en eller flere lærere selv ønsker mere konkret viden om vandværker og drikkevand som forberedelse til et skoleprojekt.

Tidspunkt
Januar
Februar
Marts
April
Maj
Juni
Juli
August
September
Oktober
November
December
Målgruppe
4. klasse
5. klasse
6. klasse
7. klasse
8. klasse
9. klasse
Fag
Arbejdskendskab
Elevernes alsidige udvikling
Natur og teknologi
Samfundsfag
Max. antal børn
20
Varighed
8 timer
Gratis
Hvor?

På jeres skole og det lokale vandværk efter nærmere aftale

Telefonnummer

98 66 66 66 eller 60 39 96 60

Webside

Forløbets hjemmeside

E-mailadresse

dvn@dvn.dk

Kontaktperson
Jørgen Krogh Andersen

Jørgen Krogh Andersen
Telefon 98 66 66 66
Mobil : 60 39 96 60
E-mail: dvn@dvn.dk

Rediger forløb

Husk at udfylde en korrekt e-mail adresse
Vi kan ikke behandle din forespørgsel i øjeblikket. Prøv venligst igen.

Såfremt den indtastede e-mail findes i vores system, vil du modtage yderligere information.
Response code:

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Syddjurs Kommunes Skolenivirkeligheden.dk side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

 

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.