Fregatten Jylland – Rundvisning med en skibstømrer for ungdomsuddannelser

Kontakt

Forløbet Fregatten Jylland – Rundvisning med en skibstømrer for ungdomsuddannelser kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

På en rundvisning med en skibstømrer fra Fregatten Jyllands værft får eleverne en introduktion til arbejdet med det gamle håndværk og det gamle skib. Rundvisningen har fokus på den håndværksmæssige del af museet Fregatten Jyllands drift. Vores skibstømrer fortæller fx om forarbejdningen af træet, om redskaber og metoder, som man brugte i 1800-tallet og hvordan man går til opgaven i dag.

Formidlingen kan tilpasses elevernes kompetenceniveau, særlige emner inden for tømrerfaget eller skibsbyggeri m.v.

For at vi kan tilrettelægge rundvisningen bedst muligt efter netop jeres behov, vil vi ved bestilling af rundvisning gerne have besked om følgende:

• antal elever og lærer/pædagoger
  • elevernes forudgående kompetencer og viden om tømrerhåndværk og skibsbygning
  • evt. ønske om særligt fokus på eks. skibsbygning i historisk perspektiv, moderne skibsbygning, renovering eller andet
  • evt. særlige forhold, der skal tages hensyn til
Hele Året
Ungdomsuddannelser
Elevernes alsidige udvikling
Håndværk og Design
Samfundsfag
Uddannelse og job
Max. antal børn
30

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Syddjurs Kommunes Skolenivirkeligheden.dk side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.