Storbørnsdag i Kattegatcentret

Kontakt forløb her

I Kattegatcentret præsenteres børnene for et hav af spændende oplevelser hvor der blandt andet skal dissekeres sild, fanges krabber, lære om havdyr, lave tangsalt og smage på friskfanget makrel tilberedt over bål og serveret med frisklavet tomatsovs.

Storbørnsdag referere til den gruppe af børn i dagtilbuddene som er de ældste. En gruppe af børn, hvor der traditionelt igangsættes et pædagogisk arbejde, som peger frem mod skolestart for barnet. Som en del af dette pædagogiske arbejde, har vi med en lille projektgruppe, igennem 4 år arrangeret og udviklet et årligt tilbagevende koncept, som vi nu kan tilbyde alle dagtilbud rundt om i landet.

Det pædagogiske afsæt for dagen handler om læreplanstemaet ”natur, udeliv og science”, og vores praksis kommer til at tage afsæt i den sanselige oplevelse af havet. Sammen med børnene skal vi helt tæt på, og alle børn kan ikke undgå at få våde fingre. Børnene skal smage, lugte og føle på havet, og alle de finurligheder som gemmer sig under overfladen. Vi skal øve os i at være modige og turde prøve noget nyt. Men vi skal gøre det sammen og i trygge rammer, hvor der er plads til alle.

Tidspunkt
Hele Året
Målgruppe
Børnehaver & Dagtilbud
Fag
Biologi
Bioteknologi
Dansk
Elevernes alsidige udvikling
Madkundskab
Natur og teknologi
Sproglig udvikling
Pris
Storbørnsdag inkl. 4 aktiviteter og fri entre til centret koster 65 kr. pr. barn/voksen. Herefter koster det 1000 kr. pr. ekstra aktivitet.
Max. antal børn
100
Varighed
2 timer
Betaling
Hvor?

Kattegatcentret

Færgevej 4
8500 Grenaa

Telefonnummer

52137232

Webside

Forløbets hjemmeside

E-mailadresse

kk@kattegatcentret.dk

Kontaktperson
Kim Kofoed

Rediger forløb

Husk at udfylde en korrekt e-mail adresse
Vi kan ikke behandle din forespørgsel i øjeblikket. Prøv venligst igen.

Såfremt den indtastede e-mail findes i vores system, vil du modtage yderligere information.
Response code:

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Syddjurs Kommunes Skolenivirkeligheden.dk side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

 

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.