Vagttørn på Fregatten Jylland

Kontakt

Forløbet Vagttørn på Fregatten Jylland kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

Det gamle krigsskib bliver til elevernes hjem for en overnatning, og sammen vil de blandt andet opleve at opleve sove i hængekøjer på det gamle skibs banjerdæk efter en grundig indføring i sømændenes arbejde og pligter. Fra køjerne kan eleverne derfor, som de unge sømænd for 150 år siden, tænke tilbage på dagens strabadser, som indeholdte aktiviteter som rebslagning og kanonbetjening.

En oplevelse som vil kunne huskes i lang tid.

• Eleverne påmøsntre og iklædes uniformer
  • Rundvisning
  • Rebslagning
  • Kanonbetjening
  • Aftensmad + morgenmad
    (sømandsmad på sømandsmanér)
  • Overnatning ombord på skibet
  • Søfartsbog med opgaver og foto udleveres

Anbefalet alder: 10-17 år

Håndværk og Design
320 Kr. pr. person
Hvor?

Fregatten Jylland

S. A. Jensens Vej 4
8400 Ebeltoft

Webside

Forløbets hjemmeside

Info@fregatten-jylland.dk

Anne Kammer
Cand. Mag i historie
Formidlingskoordinator
Info@fregatten-jylland.dk

Se alle forløb fra

Fregatten Jylland

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Syddjurs Kommunes Skolenivirkeligheden.dk side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.