Syddjurs Ungdomsskole’s tilbud til samarbejde med folkeskolen

Kontakt

Forløbet Syddjurs Ungdomsskole’s tilbud til samarbejde med folkeskolen kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

Skole-astronauterne i Syddjurs Ungdomsskole er en understøttende indsats, som Syddjurs Ungdomsskole har udviklet og igangsat for at kunne tilbyde en lang vifte af undervisnings-, trivsels- og udviklings forløb til folkeskolerne i Syddjurs Kommune. Skole-astronauterne er nu klar til take-off mod nye læringsforløb.

Syddjurs Ungdomsskole vil levere kvalitativ læring, der både foregår i nye og anderledes rammer, udføres på en anden måde og virker motiverende for elevernes lyst til at lære. Samtidig understøttes målene i den nye folkeskole.

Syddjurs Ungdomsskole ønsker at være en del af løsningen på de udfordringer, implementeringen af den nye folkeskole medfører. Ungdomsskolen kan give et markant fagligt kvalificeret bud på undervisning i autentiske læringsmiljøer med andre lærerkræfter og med anvendelse af et udvidet læringsbegreb. Syddjurs Ungdomsskole vil samarbejdet og har derfor også afsat mange ressourcer til dette.

Ungdomsskolen har etableret konceptet “Skole-astronauterne”, der fremadrettet vil være ungdomsskolens bidrag til folkeskolernes arbejde med “den åbne skole”, der understøtter elevernes læring, trivsel og motivation.

Hos Skole-astronauterne finder du en række tilbud som er tænkt som understøttende tilbud til skolerne i Syddjurs Kommune. Syddjurs Ungdomsskole vil med Skole-astronauterne tilbyde undervisningsforløb, der understøtter, inspirerer og byder op til samarbejde.

Tidspunkt
Hele Året
Målgruppe
7. klasse
8. klasse
9. klasse
Fag
Billedkunst
Biologi
Dansk
Engelsk
Håndværk og Design
Idræt
Kristendomskundskab
Matematik
Natur og teknologi
Samfundsfag
Gratis
Hvor?

Syddjurs Kommune

Telefonnummer

60123906

Webside

Forløbets hjemmeside

E-mailadresse

thsl@syddjurs.dk

Kontaktperson

Thomas Stenumgaard Lind

Rediger forløb

Husk at udfylde en korrekt e-mail adresse
Vi kan ikke behandle din forespørgsel i øjeblikket. Prøv venligst igen.

Såfremt den indtastede e-mail findes i vores system, vil du modtage yderligere information.
Response code:

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Syddjurs Kommunes Skolenivirkeligheden.dk side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

 

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.