Livet på det lave vand

Kontakt forløb her

Gennem fortællinger og aktiviteter lærer vi, hvordan dyrene er tilpasset det særlige miljø, de bor i, og hvordan de indgår i havets fødekæder. Læringen kan understøttes af aktivitetsark.
Forløbet giver også adgang til Kattegatcentret, så efter turen kan I spise jeres frokost blandt hajer og rokker.

Forberedelse: Kattegatcentret kan efter ønske sende materiale, der er egnet til aldersniveauet.
Husk: Tøj til at være ude + skiftetøj

Til ”Livet på det lave vand” lærer eleverne blandet andet…

• At artsbestemme og genkende dyr
  • At håndtere levende dyr
  • At beskrive tilpasninger hos udvalgte arter
  • Om fødekæder og begreberne rovdyr og byttedyr

”Livet på det lave vand” arbejder med følgende stofområder i natur/teknologi:

• Organismer
  • Undersøgelser i naturfag
  • Naturen lokalt og globalt
Biologi
Fysik og kemi
Natur og teknologi
Naturgeografi
Pris
65 kr. per person (lærer/elev) - prisen inkluderer indgang og et undervisningsforløb
Hvor?

Kattegatcentret

Færgevej 4
8500 Grenaa

Webside

Forløbets hjemmeside

sf@kattegatcentret.dk

Søren Forsberg
Skoletjeneste og udvikling

​Som leder af skoletjenesten på Kattegatcentret glæder jeg mig til at lede en "stime småfisk" rundt i vores våde, sjove og lærerige univers.

Jeg er uddannet lærer og har undervist i folkeskolen frem til oktober 2017 primært i naturvidenskabelige fag. Min interesse for havet er "dybtfølt", for jeg er nemlig undervandsjæger og jager fisk til familiens aftensmåltid på store dybder og med stor tålmodighed.

Jeg håber at kunne give et stykke af mig selv og min egen interesse i hav og natur til de elever, som besøger skoletjenesten på Kattegatcentret.

Se alle forløb fra

Kattegatcentret

Rediger forløb

Husk at udfylde en korrekt e-mail adresse
Vi kan ikke behandle din forespørgsel i øjeblikket. Prøv venligst igen.

Såfremt den indtastede e-mail findes i vores system, vil du modtage yderligere information.
Response code:

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Syddjurs Kommunes Skolenivirkeligheden.dk side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.