Karpenhøj Naturcenter – Udeskolenetværk Syddjurs

Kontakt

Forløbet Karpenhøj Naturcenter – Udeskolenetværk Syddjurs kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

Udeskole forstås som tilegnelse af viden, færdigheder og holdninger som skabes gennem oplevelser, handlinger, dialog og refleksion. Undervisningen kan foregå i skolens nærmiljø, i naturen, i samfundslivet og i kulturelle institutioner.

Skolens fag kan aktiveres i en integreret undervisning, hvor undervisningen ude og inde har nær sammenhæng.

Hvorfor
I netværket støtter og inspirerer vi hinanden samt får ny viden om faglige emner og udeskole. Udeskole er som skabt til at opfylde kravene i skolereformen om at åbne op mod samfundet samt at få indarbejdet bevægelse i alle fag.

Hvem
Udeskolenetværket er for alle pædagoger og lærere (uanset fag) der arbejder med udeskole, eller gerne vil i gang med det.

Hele Året
Lærere & Pædagoger
Billedkunst
Biologi
Elevernes alsidige udvikling
Fransk
Fysik og kemi
Håndværk og Design
Idræt
Kristendomskundskab
Madkundskab
Natur og teknologi
Naturgeografi
Samfundsfag
Tysk
200 kr som betales til Børn og Læring.
Hvor?

I hele Syddjurs Kommune

Dragsmurvej 12, Fuglsø
8420 Knebel

Webside

Forløbets hjemmeside

karpenhoejnaturcenter@gmail.com

Mette Foged
Biolog, naturformidler og udeskolevejleder

Se alle forløb fra

Karpenhøj Naturcenter

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Syddjurs Kommunes Skolenivirkeligheden.dk side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.