Karpenhøj Naturcenter – Tangworkshop

Kontakt

Forløbet Karpenhøj Naturcenter – Tangworkshop kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

Udeskolenetværket og ”Nordisk Tang” inviterer på workshop om:

Tangens biologi: hvad er tang, forskel på de forskellige arter, særlige tilpasninger

Tangens gastronomi: hvad kan det bruges til, hvad har det af indholdsstoffer, hvorfor er det både gastronomisk og sundhedsmæssigt interessant?

Udnyttelse af tang: Kan det dyrkes? Er det bæredygtigt? Kan man selv plukke tang?

Hands-on: Vi kigger nærmere på den tang der vokser omkring Djursland og smager på tang

Nordisk Tang startede som en lille iværksætter virksomhed, med fokus på at få tang tilbage på danskernes spisebord. I dag udvikler og producerer Nordisk Tang et bredt udvalg af produkter lige fra pesto til sennep til øl på fabrikken i Grenå. Nordisk Tang deltager i flere forskningsprojekter for at medhjælpe til udviklingen inden for bæredygtig udnyttelse af tang, havets grønne guld.

Lærere & Pædagoger
Biologi
Madkundskab
Natur og teknologi
400kr
Hvor?

Karpenhøj Naturcenter

Dragsmurvej 12, Fuglsø
8420 Knebel

Webside

Forløbets hjemmeside

karpenhoejnaturcenter@gmail.com

Mette Foged
Biolog, naturformidler og udeskolevejleder

Se alle forløb fra

Karpenhøj Naturcenter

Rediger forløb

Husk at udfylde en korrekt e-mail adresse
Vi kan ikke behandle din forespørgsel i øjeblikket. Prøv venligst igen.

Såfremt den indtastede e-mail findes i vores system, vil du modtage yderligere information.
Response code:

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Syddjurs Kommunes Skolenivirkeligheden.dk side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.