Karpenhøj Naturcenter – Snitterier

Kontakt

Forløbet Karpenhøj Naturcenter – Snitterier kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

At snitte med kniv har mange kvaliteter, det er en enkel mulighed for at forme og skabe, og man kan fordybe sig og erhverve færdigheder, og snitning styrker koncentration, koordination og viljestyrke

Vi starter forløbet med at finde det træ vi skal bruge til at snitte i. Det kan være a et lille træ der skal fældes og så gør vi det i fællesskab. Det kan også være at vi skal bruge sjove snoede grene, som vi så går på jagt efter i skoven.

Når træet er i hus samles vi omkring bålet og får introduktion til de basale grundregler i at snitte med kniv og hugge med økse.

I forløbet kan der snittes alt fra musikinstrumenter, gafler og knive til sjove figurer i frisk træ.

Vi tilpasser forløbet til aldersgruppen, årstiden og jeres ønsker. Samt på at alle får et produkt med hjem.

Hele Året
Lærere & Pædagoger
Elevernes alsidige udvikling
Håndværk og Design
Natur og teknologi
450kr for skoler fra Syddjurs
Hvor?

I hele Syddjurs Kommune

Dragsmurvej 12, Fuglsø
8420 Knebel

Webside

Forløbets hjemmeside

karpenhoejnaturcenter@gmail.com

Mette Foged
Biolog, naturformidler og udeskolevejleder

Se alle forløb fra

Karpenhøj Naturcenter

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Syddjurs Kommunes Skolenivirkeligheden.dk side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.