Karpenhøj Naturcenter – På jagt efter dyrespor

Kontakt

Forløbet Karpenhøj Naturcenter – På jagt efter dyrespor kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

Dyrespor er mere og andet end fodspor. Det er også kogler der er spist af, gylp, fjer, lorte, huller i jorden og meget mere.

På dette forløb starter vi med at kigge på skovens dyr i udstoppet form samt snakker om hvilke spor man kan være heldige at finde efter dem ude i skoven. Vi snakker også om, hvorfor man ikke så tit ser dyrene rigtigt.

Bagefter skal vi på jagt efter spor i skoven. Vi går i samlet flok og leder efter egernets kogleværksted, uglens gylp og ser efter om ræven er hjemme i hulen.

Efter vi har samlet alle de spor der kan samles og kigget på dem der ikke kan, går vi tilbage til de udstoppede dyr og ser, hvor mange af dem vi har fundet spor efter.

Hvis vi har været heldige at finde uglegylp, skal vi også dissekere dette for at se hvad uglen mon har spist.

Forløbet kan bruges som en introduktion til et emne om skovens dyr, som en tur midt i et undervisningsforløb eller som en afslutning på jeres arbejde med emnet.

Hele Året
Børnehaver & Dagtilbud
Natur og teknologi
Fra 450 kroner plus moms
Hvor?

Karpenhøj Naturcenter

Mols Bjergevej 8
8400 Ebeltoft

Webside

Karpenhøj Naturcenter tilbyder en lang række formidlingsforløb

karpenhoejnaturcenter@gmail.com

Mette Foged
Biolog, naturformidler og udeskolevejleder

Se alle forløb fra

Karpenhøj Naturcenter

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Syddjurs Kommunes Skolenivirkeligheden.dk side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.