Karpenhøj Naturcenter – Livet på det lave vand

Kontakt

Forløbet Karpenhøj Naturcenter – Livet på det lave vand kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

Ved hjælp af net og vandkikkerter skal vi undersøge det lave vand og livet langs kysten.

Vi starter forløbet med en introduktion til emnet og til det udstyr der skal bruges. Derefter skal eleverne have waders og redningsveste på og vi skal i fællesskab have udstyret ned på stranden.

Alle elever er sammen i makkerpar som både skal fange dyr i fællesskab men som også er hinandens støtter i evt. bølger, vind og glatte sten.

Efter jagten ude i det lave vand skal dyrene sorteres i grupper der har noget til fælles. Efter sorteringen skal vi snakke om de forskellige grupper af dyr og der kan indsamles data om dyrene.

Hvis der er fanget nok rejer serveres der en lille smagsprøve på friskkogte rejer.

Forløbet slutter med at udstyret bæres tilbage til traileren.

Alt efter jeres ønske og hvad I arbejder med hjemme på skolen kan forløbet dreje sig om livet på det lave vand generelt, om en bestemt gruppe dyr, biotop eller om et enkelt dyr. Det tilpasser vi i fællesskab inden jeres besøg.

Forløbet kan bruges som en introduktion til emnet, som en tur midt i et undervisningsforløb hvor der indsamles data om dyrene eller som en afslutning på jeres arbejde med emnet.

Det er godt at have skiftetøj med, da man kan blive våd.

Biologi
Natur og teknologi
Fra 450 kroner plus moms
Hvor?

Karpenhøj Naturcenter Forløbet kan laves langs alle kyster i Syddjurs Kommune

Dragsmurvej 12
8420 Knebel

Webside

Karpenhøj Naturcenter tilbyder en lang række formidlingsforløb

karpenhoejnaturcenter@gmail.com

Mette Foged
Biolog, naturformidler og udeskolevejleder

Se alle forløb fra

Karpenhøj Naturcenter

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Syddjurs Kommunes Skolenivirkeligheden.dk side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.