Kalø – kongemagt, adel og bonde i middelalderen

Kontakt

Forløbet Kalø – kongemagt, adel og bonde i middelalderen kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

På en gåtur ud til Kalø Slotsruin hører vi om bondeoprør i middelalderen, om Erik Menveds hårde straf til de oprørske bønder, om borgens gode placering – og om tilværelsen på på borgen.

Gennem lege afprøver vi, hvordan det mon var, at være bondehær – og hvordan det hierarkiske samfund var temmelig uretfærdigt for dem, der var nederst!

Vi skal også høre om borgens videre skæbne – og hvorfor den i dag står som en ruin.

Hele Året
Idræt
Samfundsfag
Hvor?

Museum Østjylland

Webside

Museum Østjylland

tb@museumoj.dk

Tina Bjerregaard

Rediger forløb

Husk at udfylde en korrekt e-mail adresse
Vi kan ikke behandle din forespørgsel i øjeblikket. Prøv venligst igen.

Såfremt den indtastede e-mail findes i vores system, vil du modtage yderligere information.
Response code:

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Syddjurs Kommunes Skolenivirkeligheden.dk side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.