Danmarks Jægerforbund

Kontakt

Forløbet Danmarks Jægerforbund kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

Landets lærere kan fra i dag bestille et klassesæt bestående af ca. 2 kg. Vildtkød og undervisningsmaterialer til hele klassen. Undervisningsforløbet er hovedsageligt målrettet fagene Madkundskab og Natur og Teknologi

Der kan tilrettelægges flere forskellige undervisningsforløb ud fra materialet, og der medfølger en undervisningsvejledning til læreren. Kassen bliver leveret direkte fra Klosterhedens Vildt med lækkert kød fra hjorte, ænder og fasaner.

En vildtkasse med kød og undervisningsmaterialer til en hel klasse koster 350 kr. inkl. forsendelse og moms. Ønsker man udelukkende at rekvirere undervisningsmaterialet, betaler man kun for portoen.

Projektet er blevet til i samarbejde mellem Danmarks Jægerforbund, Friluftsrådet, skolenivrkeligheden.dk og Klosterhedens Vildt.

Tidspunkt
Hele Året
Målgruppe
4. klasse
5. klasse
6. klasse
7. klasse
8. klasse
9. klasse
Fag
Madkundskab
Natur og teknologi
Pris
350 for en vildtkasse med kød og undervisningsmaterialer til en hel klasse inkl. forsendelse og moms. Ønsker man udelukkende at rekvirere undervisningsmaterialet, betaler man kun for portoen.
Betaling
Hvor?

Danmarks Jægerforbund

Telefonnummer

88887549

Webside

Mere information og undervisningsmateriale

E-mailadresse

fho@jaegerne.dk

Kontaktperson

Naturvejleder Franz Holmberg
 

Rediger forløb

Husk at udfylde en korrekt e-mail adresse
Vi kan ikke behandle din forespørgsel i øjeblikket. Prøv venligst igen.

Såfremt den indtastede e-mail findes i vores system, vil du modtage yderligere information.
Response code:

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Syddjurs Kommunes Skolenivirkeligheden.dk side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

 

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.