Kor på tværs!

Forløbet Kor på tværs! kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

Kulturskolen Syddjurs tilbyder mellemtrinnet på 2 til 4 skoler at være med i et spændende korprojekt, hvor vi skal arbejde med nye arrangementer af tre solide hits med kød på både det musikalsk og tekstmæssige:

• Chained to the rhythm – Ed Sharron
  • Human – Rag’n’Bone Man
  • Frit Land – Ulige Numre

Arrangementerne er målrettet aldersgruppen, og der medfølger lydfiler til øvebrug.

Projektet indledes med at 2 lærere fra Kulturskolen præsenterer sangene for de involverede elever og lærere (2 lektioner) på hver enkelt skole. Herefter arbejdes der i 3 uger i musikundervisningen med at få sangene og arrangementerne ind under huden.

Torsdag den 23. november fra 9.00 til 13.30 mødes alle involverede elever og lærere til Den Store Kordag på Kulturhotellet i Rønde, hvor sangene indstuderes i kæmpekoret af de 2 lærere fra Kulturskolen.

Kordagen afsluttes med en åben prøve, hvor sangene opføres sammen med en fed rytmegruppe bestående af 3 lærere fra Kulturskolen.

Præsentation uge 43 – Den Store Kordag 23. nov.

PRIS PR: SKOLE: 3.500 kr. max 60 elever
Hvor?

På jeres skole og Kulturhotellet i Rønde

Webside

Forløbets hjemmeside

kulturskolen@syddjurs.dk

Kristine Worre Thastum og Vibe Ulbrandt
kulturskolen@syddjurs.dk

Rediger forløb

Husk at udfylde en korrekt e-mail adresse
Vi kan ikke behandle din forespørgsel i øjeblikket. Prøv venligst igen.

Såfremt den indtastede e-mail findes i vores system, vil du modtage yderligere information.
Response code:

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Syddjurs Kommunes Skolenivirkeligheden.dk side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.