Kattegatcentret – Det store kørekort i verdensmålene: Specialklasser

Kontakt forløb her

Verdensmål i Kattegatcentret:
Igennem 7 spændende forløb sætter vi de 17 verdensmål under luppen. Vi lader eleverne dykke ned, fordybe sig og undersøge, hvordan havets ressourcer kan være med til at løse nogle af de udfordringer, verden står overfor.

Vores mission er, at give børnene det store verdensmålskørekort. At give dem viden og lyst til at passe på havet. Undervisningen rammesættes omkring et praksisorienteret skelet. Eleverne får lov til at smage på havet, røre ved havet og blive klogere på, hvad havet har med verdensmålene at gøre.

Formålet med forløbet er at give eleverne handlekompetence med udgangspunkt i de 17. verdensmål for en bæredygtig udvikling. At give dem evner og forståelse for at tænke bæredygtigt, og gennem dette efterlade dem med håb for fremtiden.
 

Faste rammer, planlægning og forudsigelighed:
Vi ved, at det at skulle undervises et nyt sted, er overvældende for jeres målgruppe. Derfor starter vi dagen inden Kattegatcentrets øvrige gæster kommer. På den måde ankommer I med eleverne til rolige omgivelser og kan nå at spise en snack, gå på et kort eventyr blandt hajerne, sige hej til yndlingsfisken og sætte stemningen for dagen, mens Kattegatcentret er jeres helt eget. Det giver ro for eleverne, at være alene med dyrene og deres undervisere før forløbet starter.

Læs mere om forløbet på Kattegatcentrets hjemmeside.

Tidspunkt
Januar
Februar
November
December
Målgruppe
5. klasse
6. klasse
7. klasse
8. klasse
9. klasse
10. klasse
Fag
Biologi
Bioteknologi
Natur og teknologi
Pris
7.000,-
Max. antal børn
20
Varighed
7 forløb af 45 minutters varighed
Betaling
Hvor?

Kattegatcentret

Færgevej 4
8500 Grenaa

Telefonnummer

52137231

Webside

Forløbets hjemmeside

E-mailadresse

kk@kattegatcentret.dk

Kontaktperson

Søren Koops Forsberg

Se alle forløb fra

Kattegatcentret

Rediger forløb

Husk at udfylde en korrekt e-mail adresse
Vi kan ikke behandle din forespørgsel i øjeblikket. Prøv venligst igen.

Såfremt den indtastede e-mail findes i vores system, vil du modtage yderligere information.
Response code:

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Syddjurs Kommunes Skolenivirkeligheden.dk side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

 

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.