Kontakt

Forløbet SkoleKirke Syddjurs: Forløb og besøg til alle trin i Kristendomskundskab og tværfaglige sammenhænge kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

SkoleKirke Syddjurs har et stort udvalg af projekter, undervisningsmaterialer, oplæg og samarbejdsmuligheder i lokalområdet.

Projekter og undervisningsmaterialer

Hvert år tilbyder SkoleKirke forskellige projekter til alle klassetrin i folke-, fri- og privatskoler. I år er der bl.a. tilbud om: Teater i kirken; Kirsten og kirkemusen, lærerkursus med oplæg af Kim Fupz, Gud egner sig ikke til Ballerup, Han gik sig over sø og land, Helte og heltinder, Annas himmel, Går det hele ad helved til? Og Esbjerg Evangeliet.

Kurser og oplæg

Mindst en gang om året afholder SkoleKirke kursus for lærere i Syddjurs kommune. Det kan både omhandle de kommende projekter og mere almene pædagogiske og didaktiske områder.

Vi kommer også gerne ud på skolen til fagteammøder eller lignende og præsenterer årsplanen eller de enkelte forløb.

Om SkoleKirke Syddjurs

SkoleKirke er et samarbejde mellem provstiets menighedsråd og har eksisteret siden 1993. SkoleKirke har eksisteret siden 1993. SkoleKirke ønsker at styrke og udvikle det lokale samarbejde mellem skole og kirke.

Der er ansat skolefagligt personale til at udvikle og udgive undervisningsmaterialer og læringsmidler inden for folkeskolens lovgivningsmæssige rammer. Materialet og tilbudene henvender sig til kristendomskundskabog i nogle sammenhænge også til andre af skolens fag i tværfaglige forløb.

Hele Året
Lærere & Pædagoger
Billedkunst
Håndværk og Design
Kristendomskundskab
Samfundsfag
Pris
Som udgangspunkt er alle materialer og projekter gratis for skoler i Syddjurs kommune. I forbindelse med enkelte arrangementer kan der forekomme en beskeden egenbetaling for skolen.
Hvor?

Projekter og arrangementer afholdes på skoler og andre steder.

20352595

Webside

Se vores hjemmeside

info@skolekirkesyddjurs.dk

SkoleKirke i Syddjurs:
Teolog og projektmedarbejder Maria Baungaard.
Lærer og projektmedarbejder Pia Nielsen.

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Syddjurs Kommunes Skolenivirkeligheden.dk side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.