FILTRÉR FORLØB EFTER
Vælg et eller flere fag
Vælg en eller flere målgrupper
Vælg et eller flere tidspunkter
Vælg
Tidspunkt: December
Pris: Gratis forløb
Afstand: Kun lokale forløb
Afstand: Forløbet foregår på jeres skole
Afstand: Forløbet foregår ikke på jeres skole

SMART

Klik på "SKIFT" og indtast en adresse, så beregner vi afstande til alle forløb ud fra den. Du kan altid klikke på "SKIFT" for at ændre til at vise nyeste forløb først.

Viser lige nu forløb baseret ud fra:
Viser lige nu forløb sorteret efter:
Din nuværende lokation Nyeste forløb
Lærere & Pædagoger
Vi kommer ud på jeres skole
Vi vil gerne tilbyde jer en service, hvor vi finder materialer til jer, som understøtter det emne eller det projekt, som I arbejder med.
Vi kommer ud på jeres skole
Vi viser eleverne, at folkebiblioteket i Syddjurs er oplagt at bruge som projektrum. Vi fortæller om søgning, digitale ressourcer og præsenterer biblioteket med fokus på studiepladser og computere.
Vi kommer ud på jeres skole
Vi på Syddjurs Bibliotek udvider de ældste elevers informationssøgnings-kompetencer. Vi fortæller hvad god informationssøgning er, og hvordan man bruger information. Undervejs introducerer vi eleverne for vores hjemmeside og forskellige databaser. Ses vi på biblioteket viser vi også bibliotekets fysiske materialer. Besøget kan med fordel bookes til før en emneuge eller andet projektarbejde. Så kan vi tilpasse besøget til jeres emner.
Hele Året
Viden Djurs tilbyder fagdage til skolerne i Syddjurs Kommune. Fagdagene kan foregå mellem 8.00 og 14.30. Booking, tid og sted aftales med Syddjurs Ungdomsskole. Vid Erhvervsuddannelser ønsker at imødekomme Syddjurs Kommunes ambition om et tættere samarbejde mellem erhvervsskolerne på Djursland og grundskolerne i Syddjurs Kommune. Vid Erhvervsuddannelser har i den anledning skitseret en række overordnede aktiviteter, der hver især kan medvirke til regeringens mål om, at flere unge vælger en erhvervsuddannelse. Det er i den forbindelse et kerneområde for Vid Erhvervsuddannelser, at der også tilbydes aktiviteter til alle unge, så den unges uddannelsesvalg kommer til at bero på et oplyst grundlag. Herunder er det Vid Erhvervsuddannelsers vurdering, at de uafklarede gymnasieegnede uddannelsesparate unge er en særlig vigtig målgruppe i forhold til valg af gymnasie-erhvervsuddannelse.
Vi kommer ud på jeres skole
Skole-astronauterne i Syddjurs Ungdomsskole er en understøttende indsats, som Syddjurs Ungdomsskole har udviklet og igangsat for at kunne tilbyde en lang vifte af undervisnings-, trivsels- og udviklings forløb til folkeskolerne i Syddjurs Kommune. Skole-astronauterne er nu klar til take-off mod nye læringsforløb.
Børnehaver & Dagtilbud
Lærere & Pædagoger
Hele Året
Købmand René Povlsen, Meny i Rønde, tager efter aftale imod besøg eller kommer ud på din skole for at fortælle om livet som selvstændig købmand.
Hele Året
Med en baggrund som arkitekt og i kombination med mit nuværende arbejdsliv som fuldtidsforfatter til flere fantasybøger, tilbyder jeg foredrag og workshops, som kan tage udgangspunkt i forskellige dele af min baggrund alt efter ønske. Jeg har tidligere erfaring fra undervisning i folkeskolen på alle klassetrin i dansk og billedkunst.

“Virkeligheden skal ind i skolen, og skolen skal ud i virkeligheden.” Det er den enkle vision, der understøtter fremtidens folkeskole. Folkeskolen skal løbende inddrage virksomheder, foreninger og andre interessenter, så undervisningen bliver mere virkelighedsnær for eleverne. Så lærer de mere.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.