Sorø Akademi

Forløbet Sorø Akademi kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

Naturvidenskabelige talenter kan være én eller flere af dine elever, som er gode til naturvidenskab og har mulighed for at blive blandt de bedste.
Talentplejen handler om at give dine dygtige elever flere udfordringer og udvikle det potentiale, de har.
Talenterne kan medvirke til at forbedre de faglige miljøer på skolerne.
Målgruppen er børn og unge, der har særlige forudsætninger inden for ét eller flere naturvidenska- belige områder og som går på almindelige skoler.
Har du én eller flere elever i din klasse, der har et talent?
Så tilmeld dem til Ballerup Ungdomsskoles talenthold!

Fysik
Fysik og kemi
Kemi
Natur og teknologi
Max. antal børn
Materialer til forløbet
Hvor?

Mærsk Mc-Kinney Møller Videnscenter Akademigrunden 18, Sorø

Mærsk Mc-Kinney Møller Videnscenter Akademigrunden 18
4180 Sorø

busk@balk.dk

Ballerup ungdomsskole

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thras@fredensborg.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Syddjurs Kommunes Skolenivirkeligheden.dk side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.