Seneste tilbud

Livet på det lave vand

Livet-paÌŠ-det-lave-vand_Kattegatcentret_undervisning-1.jpg

Vi tager til stranden med ketchere, rejenet og vandkikkerter og går på jagt efter livet på det lave vand. På stranden laver vi akvarier, hvori fangsten placeres og undersøges nærmere. Eleverne lærer at genkende og artsbestemme dyrene ved hjælp af simple opslagsværker, ligesom de får rig mulighed for at håndtere de levende dyr - og måske skal der endda smages på fangsten?

Mere info

Opret tilbud

Del din verden

15401003_682522868575692_4654680044625117688_n.jpg

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende tilbud der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et tilbud vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et tilbud her.

Opret tilbud