Seneste forløb

Unikt tilbud i dans på jeres skoler

1e5516be7324dfe87c7ca56c64a2794b35a1ed1c

Vil I have et boost til jeres undervisning i Dans og udtryk? Så kan Dansk Skoleidræt Østjylland tilbyde en danseworkshop fyldt med ekspressive danseaktiviteter, der tilgodeser elevernes danseglæde og har et fagligt fokus. Tilbuddet er gratis for medlemmer af Dansk Skoleidræt Østjylland.

Mere info

LENE BJARKE SKOV

Jeg er Teamleder i Syddjurs Kommune, Udvikling. Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til skolenivirkeligheden.dk eller ønsker at blive et tilbud på portalen. Du kan ringe til mig på 21 79 04 74, eller sende en mail på lbsk@syddjurs.dk

Opret forløb

DEL DIN VERDEN

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.

Opret forløb