Seneste tilbud

Bliv en del af KulturCrew på Aprilfestival

kulturcrew-kasket__foto-soeren-kloeft.jpg

Din klasse kan blive del af et KulturCrew på Aprilfestival i Syddjurs i dagene 15.-22. april.

Aprilfestival er verdens største teaterfestival for store og små, arrangeret af Teatercentrum og Syddjurs Kommune.

Tag klassen med på kursus på Kolind Centralskole torsdag 18. januar (og opfølgende kursusdag 22. marts).

KulturCrew er et unik koncept, som giver elever kompetencer, ansvar og indflydelse, der udvikler dem både som kulturarrangører og som mennesker.

Mere info

LENE BJARKE SKOV

Lene Bjarke wide.jpg

Jeg er Teamleder i Syddjurs Kommune, Udvikling. Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til skolenivirkeligheden.dk eller ønsker at blive et tilbud på portalen. Du kan ringe til mig på 21 79 04 74, eller sende en mail på lbsk@syddjurs.dk

Opret tilbud

Del din verden

15401003_682522868575692_4654680044625117688_n.jpg

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende tilbud der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et tilbud vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et tilbud her.

Opret tilbud