Seneste forløb

Jorden rundt på sporet af fortællingen

Charlotte Blay og hendes børnebøger bringer hele Verden ind i din skoles univers - også den Verden der er befolket af spøgelser og historiske genfærd.

Mere info

TRINE MANSA

Ring på 21 37 62 55 eller skriv til mig på trin6680@stevnsskolerne.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Stevns Kommunes skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud til hjemmesiden eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Flere kontaktinformationer

Opret forløb

DEL DIN VERDEN

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.

Opret forløb