GeoCenter Møns Klint – Naturvidenskabeligt grundforløb – hypoteser og teorier

Kontakt

Forløbet GeoCenter Møns Klint – Naturvidenskabeligt grundforløb – hypoteser og teorier kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

I naturvidenskabeligt grundforløb arbejdes med iagttagelser og opstilling af hypoteser.

Klassen udfordres på deres viden og evner for at opnå en forståelse af, hvordan klinten er dannet.

Der er et indhold af geografi, biologi, fysik og kemi, og der vises eksempler på, hvordan fagene arbejder sammen. Der bliver indsamlet materiale i form af kridt, fossiler, sten m.m. Klassen har 1½ time med guide og kan derefter fortsætte undersøgelser på egen hånd.

Varighed: 1½ time

Tidspunkt: 13/04/19 – 31/10/19

Max deltagere: 30

Forbered eleverne
Inden jeres besøg hos GeoCenteret kan du med fordel besøge www.jordihovedet.dk. Her kan du finde en masse forberedelsesmateriale og opgaver og se en video om, hvad en skoleklasse kan opleve på Møns Klint.

Biologi
Fysik og kemi
Naturgeografi
Pris
80 kr. Prisen er pr. elev, 2 lærere er gratis pr. klasse. Entré, materialer, undervisning, opgaver etc. er inkluderet i prisen. For klasser, som bestiller to forløb samme dag, gives 50% rabat på det billigste forløb.
Hvor?

GeoCenter Møns Klint

Stengårdsvej 8
4791 Borre

Webside

Forløbets hjemmeside

booking@moensklint.dk

Helle Juul Hansen
Formidlingschef

Kontakt Helle hvis du har spørgsmål til undervisningen.
Mail: heh@moensklint.dk
Tlf.: 40 42 96 12

Rediger forløb

Husk at udfylde en korrekt e-mail adresse
Vi kan ikke behandle din forespørgsel i øjeblikket. Prøv venligst igen.

Såfremt den indtastede e-mail findes i vores system, vil du modtage yderligere information.
Response code:

Ring på 29 34 68 15 eller skriv til mig på Jettb@slagelse.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Slagelse Kommunes skolenivirkeligheden.dk side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud til hjemmesiden eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.