Vinterbogen

Forløbet Vinterbogen kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

Vinterbogen motiverer børnene i 1.-6. klasse til at vedligeholde læsefærdighederne i den mørke og kolde vintertid. Så deltag i Vinterbogen sammen med jeres klasse og del de gode læseoplevelser med børn i hele Danmark!

Vinterbogen sætter fokus på at dele begejstringen for at læse og skaber et positivt læsefælleskab i klassen, og lægger op til at man fylder kampagneperioden med sjove aktiviteter, der kan laves i klassen, på biblioteket såvel som i fritiden.

Vinterbogen finder sted hvert år fra midten af januar og en måned frem.

I forbindelse med Vinterbogen kan skolen booke et besøg fra biblioteket.
Her kommer vi ud i klassen, hvor vi fortæller om spændende bøger samt hvad Vinterbogen er.
Varighed ca. 30 minutter og kan finde sted på Korsør, Skælskør eller Slagelse Bibliotek eller på skolen.

Tilbuddet kan kun bookes i en begrænset periode fra midt januar og to uger frem – andre tidspunkter på året kan der bookes en booktalk.

Booking kan ske fra den første mandag i december via mail

Arbejdskendskab
Tysk
Uddannelse og job
Hvor?

Korsør, Skælskør eller Slagelse Bibliotek eller på skolen.

bornebib@slagelse.dk

Ditte Marie Skjærbæk

Børnebibliotekar

Rediger forløb

Husk at udfylde en korrekt e-mail adresse
Vi kan ikke behandle din forespørgsel i øjeblikket. Prøv venligst igen.

Såfremt den indtastede e-mail findes i vores system, vil du modtage yderligere information.
Response code:

Ring på 29 34 68 15 eller skriv til mig på Jettb@slagelse.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Slagelse Kommunes skolenivirkeligheden.dk side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud til hjemmesiden eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.