Arkæologi på Trelleborg – et out-reach forløb

Book forløb her

Genstande som arkæologerne finder i jorden, danner grundlag for mange ofte fantastiske fortællinger om livet i fortiden. I dette forløb får eleverne indblik i arkæologens teknikker, dateringsmetoder og kronologi. Eleverne lærer om vikingetiden, gennem arbejde med udgravningsplaner og rekonstruerede vikingegenstande som våben, smykker mv.

Hele Året
Marts
Arbejdskendskab
Naturgeografi
Uddannelse og job
Max. antal børn
Varighed
1½t.
Hvor?

På jeres skole

41206393

trelleborg-booking@natmus.dk

Trelleborgskjoldet undersøges

Ring på 29 34 68 15 eller skriv til mig på Jettb@slagelse.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Slagelse Kommunes skolenivirkeligheden.dk side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud til hjemmesiden eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.