Seneste tilbud

5 minutter af timen

M&M1_small.jpg

Vi anbefaler at starte hver time med 5 minutters bevægelse. Man kan nå 1-2 sange på de 5 minutter, og det gør en verden til forskel. Denne start på timen med musik og bevægelse giver en følelse af fællesskab, der motiverer alle til at deltage på lige fod. Vi tror på, at en fælles god start på timen giver ro i klassen og opmærksomme elever.

Mere info

Jette Bruun Eriksen

contact-icon-17.png

Ring på 29 34 68 15 eller skriv til mig på Jettb@slagelse.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Slagelse Kommunes skolenivirkeligheden.dk side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud til hjemmesiden eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Flere kontaktoplysninger

Opret tilbud

Del din verden

15401003_682522868575692_4654680044625117688_n.jpg

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende tilbud der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et tilbud vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et tilbud her.

Opret tilbud