Seneste forløb

Dans er for Alle

danse-huset-tivoli-2017

Partnerskab

Danse-Huset tilbyder forløb over tre undervisningsgange med fokus på dans, bevægelse, motorik, motion og musik. Aktiviteterne vil være tilpasset elevernes motoriske alder, så de udfordres fysisk og får sved på panden, samtidig med at de oplever glæden ved dans og bevægelse. Hvis I ønsker at kombinere danseundervisningen med et andet fagområde, kan vi også tilrettelægge undervisningsforløb med fokus på et specifikt emne fx gamle børnedanse eller MGP dans, som led i f.eks. i en temauge, idrætsdage, teaterforestillinger eller andet, hvor musik og bevægelse indgår.

Vi glæder os til at danse med jer.

Mere info

JETTE BRUUN ERIKSEN

Ring på 29 34 68 15 eller skriv til mig på Jettb@slagelse.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Slagelse Kommunes skolenivirkeligheden.dk side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud til hjemmesiden eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Flere kontaktinformationer

Opret forløb

DEL DIN VERDEN

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.

Opret forløb