Seneste tilbud

Badminton som bevægelse, leg og motorisk indlæring

kongelyset sn 160119 2.jpg

Partnerskab

Slagelse Badminton Klub tilbyder inspirerende badminton undervisning både for elever og lærere.

Vi tager udgangspunkt i aldersrelateret trænings koncept i badminton og vores primære målgruppe i skolen er 1. til 3. klasse.

Vi vil præsentere elever og lærere for mange forskellinge badminton relaterede lege og øvelser, som kan inspirere.

Mere info

Jette Bruun Eriksen

contact-icon-17.png

Ring på 29 34 68 15 eller skriv til mig på Jettb@slagelse.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Slagelse Kommunes skolenivirkeligheden.dk side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud til hjemmesiden eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Flere kontaktoplysninger

Opret tilbud

Del din verden

15401003_682522868575692_4654680044625117688_n.jpg

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende tilbud der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et tilbud vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et tilbud her.

Opret tilbud