Seneste forløb

Skriveværksted

canstockphoto16096079

Vi skal skrive små fortællinger med hovedpersoner, hændelser og et konkret problem. Alle fortællinger er optaget af karakterer og problemer - og hændelsen er vores anledning til at fortælle. Når dagen er forbi, har hver elev forhåbentlig skrevet en lille fortælling med hovedkrakterer, begyndelse, midte og slutning.

Mere info

JETTE BRUUN ERIKSEN

Ring på 29 34 68 15 eller skriv til mig på Jettb@slagelse.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Slagelse Kommunes skolenivirkeligheden.dk side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud til hjemmesiden eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Flere kontaktinformationer

Opret forløb

DEL DIN VERDEN

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.

Opret forløb