FILTRÉR FORLØB EFTER
Vælg et eller flere fag
Vælg en eller flere målgrupper
Vælg et eller flere tidspunkter
Vælg
Tidspunkt: December
Pris: Gratis forløb
Afstand: Kun lokale forløb
Afstand: Forløbet foregår på jeres skole
Afstand: Forløbet foregår ikke på jeres skole

SMART

Klik på "SKIFT" og indtast en adresse, så beregner vi afstande til alle forløb ud fra den. Du kan altid klikke på "SKIFT" for at ændre til at vise nyeste forløb først.

Viser lige nu forløb baseret ud fra:
Viser lige nu forløb sorteret efter:
Din nuværende lokation Nyeste forløb
Forløbet udbydes af Udeskoleforløb
Vi kommer ud på jeres skole
Lad eleverne gå på jagt efter en særlig dør. Døren skal bruges som kilde til at finde historiske spor i byen. Eleverne skal i eget byrum finde et antal døre, give en kort beskrivelse af døres udseende, og skal have fokus på det særlige. Er der historiske spor på døren, hvornår tror du døren er fra etc.
Forløbet udbydes af Udeskoleforløb
Vi kommer ud på jeres skole
Opgaven kan bruges i kortere eller længere skriveforløb, hvor hensigten er, at hjælpe eleverne igang med idéer til, hvad de skal skrive om og hvordan. Intro til genren der skal arbejdes med gives inden, man sender eleverne ud, så de kender formålet med udeopgaven.
Vi kommer ud på jeres skole
Formålet med dette forløb er at give eleverne mulighed for selv at vælge det, de vil tale om, ud fra deres egen oplevelse/forståelse. I begynder engelsk handler det om, at eleven motiveres til at være/blive nysgerrig på, hvad ting og steder hedder, og hvordan disse ord udtales og bruges i en samtale.
Vi kommer ud på jeres skole
Dette forløb har til formål at give eleverne håndgribelige og synlige ideer i form af forskellige motiver i nærområdet, som skal danne baggrund for deres arbejde med digte genren. Elever skal gennem deres rammer tomme tømme billedet, og bruge ordene til deres digtning. I arbejdet med at skulle skrive digte får eleverne mulighed for at bruge forskellige digtegenre.
Vi kommer ud på jeres skole
Vej-novellen er en sjov måde at arbejde på, hvor elevernes fantasi og ideer springer frem ved de direkte observationer. Det at finde på havd man skal skrive om løsnes ved denne opgave, da eleven gennem observationerne og efterfølgende samtale, let kan skabe billeder i hovedet til det skriftlige arbejde
Vi kommer ud på jeres skole
Dette udeskole-forløb retter sig mod  litteraturhistorie, hvor den overordnede periode er Romantikken. Der skal arbejdes med  tekstforståelse, tekstanalyse, billedanalyse og læsning af forskellige litterære genre som skønlitteratur, lyrik, poesi mv.følgende udtryksformer og generer som blev brugt i perioden. Arbejdet foregår både ude og inde, og den faglige baggrund kan skærpes ved et besøg på Nivaagaard Malerisamling.
Marts
Vi kommer ud på jeres skole
Eleverne skal gennem arbejdet blive bevidste om nogle af forårets kendetegn, og kunne anvende og udtrykke sig gennem digitale læremidler. De skal kunne udtrykke foråret gennem lyd, billede og tekst ved brug af tablet, telefon eller kamera som filmoptager. Eleverne skal kunne redigere film, og indsætte tekst i digteform, der passer til forårets kendetegn.
Vi kommer ud på jeres skole
På kirkegården skal der indsamles data, som eleverne bl.a skal bruge i et længere forløb om statistik. Herudover skal de arbejde med arealer og belægning og beregning af priser på den valgte kirkegård. Der er arbejdsark til de to opgaver, og der skal kun medbringes målebånd.
Marts
Vi kommer ud på jeres skole
Målet med forløbet er, at eleverne ved læsning af instruktion på en pose med solsikkefrø forstår og bliver i stand til at udføre en korrekt såning af frøet. Herudover skal eleverne kunne overskue den langsigtede proces fra frø, plantning, udplantning og høst og måling af solsikken.
Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.