Teknologi til klimavenlige huse

Kontakt virksomheden

Inden du ringer til virksomheden, anbefaler vi, at du læser lærervejledningen. Her har vi samlet en kort tjekliste over, hvad der er godt at aftale med virksomheden, inden I besøger dem.
Kommer du ikke igennem over telefonen, kan du skrive til virksomheden her:

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

Undervisningsforløb består af undervisning på skolen, på en virksomhed og tilbage på skolen igen. Det giver eleverne et hands-on indtryk af, hvordan det, de lærer i klassen, hver dag bruges i verden omkring os. Eleverne vil også stifte bekendtskab med de ansattes uddannelsesbaggrund og karriereveje. Derved bidrager forløbet også til Uddannelse og Job. Forløbet er udviklet, så det opfylder Fælles Mål i natur og teknologi, samt uddannelse og job.

Antal lektioner

• 4 lektioner før virksomhedsbesøget
  • 2 timer og 15 minutter på virksomheden + transport
  • 8 lektioner efter virksomhedsbesøget

SE HVORDAN DU GØR PÅ FORSIDEN AF LÆRERVEJLEDNINGEN

Hele Året
Natur og teknologi
Materialer til forløbet
Til eleven
Til virksomheden
Hvor?

Velux

Industrivej 19d
8752 Østbirk

veluxvisitorcenter@velux.com

Ring til virksomheden for at lave en aftale om besøg:

Suna Pedersen
veluxvisitorcenter@velux.com
Spørgsmål vedrørende forløbet:

Anders Mikkelsen
DA Åben Virksomhed

ami@da.dk

En del af undervisningsforløbet

Teknologi til klimavenlige huse

(Forløb fra "Åben Virksomhed")
Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.