OBSERVATORIET – UD PÅ OVERDREVET

Kontakt forløb her

Kom med på opdagelse på overdrevet, hvor vi skal på jagt efter alle de vidunderligt fantastiske dyr, der lever i den fredede natur. Når vi har fanget dyrene, skal vi inddele dem i forskellige grupper baseret på elevernes observationer.

Læs mere om forløbet for 0.-3. klasse her 

Læs mere om forløbet for 4.-6. klasse her 

Læs mere om forløbet for 7.-10. klasse her

Tidspunkt
April
Maj
Juni
Juli
August
September
Målgruppe
0. klasse
1. klasse
2. klasse
3. klasse
4. klasse
5. klasse
6. klasse
7. klasse
8. klasse
9. klasse
10. klasse
Fag
Biologi
Natur og teknologi
Pris
2300 kr
Max. antal børn
30
Varighed
2 timer
Betaling
Hvor?

Observatoriet

Observator Gyldenkernes Vej 3
4340 Tølløse

Telefonnummer

72363900

Webside

Forløbets hjemmeside

E-mailadresse

observatoriet@holb.dk

Kontaktperson
Jonas Storm

Formidler

Se alle forløb fra

Observatoriet

Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har brug for hjælp til, hvordan du retter i et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.