Dansk Skoleskak – Gør dine elever læringsparate

Kontakt

Forløbet Dansk Skoleskak – Gør dine elever læringsparate kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

Hvad får skolerne?
Dansk Skoleskak organiserer skoleskak på landets skoler og styrker bl.a. elevernes matematikkompetencer via SKAK+MAT© materialet. Aktiviteterne handler ikke om at gøre eleverne til skakmestre, men at øge elevernes udbytte i matematik og skabe mere ro, trivsel og sunde samspil i og uden for klassen.

Skoleskak tilbyder en anderledes måde at arbejde med matematik, og resultaterne fra over 500 skoler lyver ikke – skoleskak skærper både interessen hos de elever, der har det sværest ved matematik og de elever, som savner udfordringer i timerne. Og så virker det lige så godt for drenge som for piger! Dansk Skoleskak anbefaler at starte med et læringsforløb med afsæt i koncepterne ’Lær Skak med Duffy©’ og SKAK+MAT© (lærervejledning, elevmaterialer og onlineplatform) en ugentlig time fx i matematik, understøttende undervisning (USU) eller faglig fordybelse.

Forskning har vist, at skoleskak som metode både styrker eleverne fagligt og socialt. Med skoleskak lærer de at holde ro, koncentration og tænke fremad samtidig med, at det styrker elevernes sociale og personlige kompetencer. Skoleskak kan således også bruges i arbejdet med trivsel, sunde samspil og inklusion. Skoleskak varetages ofte i teamarbejdet mellem lærere og pædagoger.

Hvad kræver det?
Vil du i gang med skoleskak/SKAK+MAT© kræver det uddannelse, skakmaterialer, læringskoncepter og medlemskab af Dansk Skoleskak, så lærere og elever får adgang til læringsplatforme og guides. Dansk Skoleskaks læringskonsulenter kan rådgive og hjælpe jer med at komme godt i gang. Det kræver ikke et særligt skakkendskab at deltage i uddannelsesforløb, men alene et ønske om at arbejde med fx matematik og elevernes udvikling på andre måder.

Tidspunkt
Hele Året
Målgruppe
0. klasse
1. klasse
2. klasse
3. klasse
4. klasse
5. klasse
6. klasse
7. klasse
8. klasse
9. klasse
Fag
Dansk
Matematik
Pris
Det er et betalingstilbud, der kan skræddersys efter behov.
Betaling
Hvor?

Aktiviteterne sker på de lokale skoler Skoleskaklærer-uddannelsen kan både ske lokalt eller på halvårlige uddannelsesdage i Aarhus og Kbh. Kontakt os for nærmere information

Webside

Dansk Skoleskak

E-mailadresse

laer@skoleskak.dk

Kontaktperson

Brug kontaktknappen for nærmere information

Rediger forløb

Husk at udfylde en korrekt e-mail adresse
Vi kan ikke behandle din forespørgsel i øjeblikket. Prøv venligst igen.

Såfremt den indtastede e-mail findes i vores system, vil du modtage yderligere information.
Response code:

Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har brug for hjælp til, hvordan du retter i et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.