Gæsteatelier Hollufgård – Up-cycling – forny det kasserede

Kontakt

Forløbet Gæsteatelier Hollufgård – Up-cycling – forny det kasserede kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

Billedkunstner uddannet fra Designskolen Kolding. Mange års erfaring som freelance grafisk designer, eget mærke med interiørtekstiler og over 20 års erfaring med serigrafisk tryk, på tekstil og papir. Se mere på everafter.dk og begittelyngeandersen.dk. Medlem af Kunstnernes Kooperativ (KKArt).

Vi skal trevle gamle sweatre op, klippe strimler af ubrugelige t-shirts og rive gamle jeans itu. Men kun for at give dem nyt liv – deres første cyklus er overstået, nu venter en ny. Jeg medbringer eksempler på poser, penalhuse, kludetæpper, vægophæng og andet til inspiration, enten billedmateriale eller som et fysisk produkt medfølgende opskrift, afhængig af målgruppen.

Underviser: Begitte Lynge Andersen

Varighed: 6 timer

Max deltagere: 28 deltagere

Marts
Billedkunst
Håndværk og Design
Pris
3.000 kr. - Yderligere priser: 1.500 kr. til materialer, transportudgifter efter gældende takst.
Materialer til forløbet
Hvor?

På jeres skole

Webside

Forløbets hjemmeside

mail@gah.dk

Kontakt Charlotte Bonde ved spørgsmål:

Rediger forløb

Husk at udfylde en korrekt e-mail adresse
Vi kan ikke behandle din forespørgsel i øjeblikket. Prøv venligst igen.

Såfremt den indtastede e-mail findes i vores system, vil du modtage yderligere information.
Response code:

Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.