Atletikstævne 6.-7. klasse

Kontakt forløb her

Kom en tur på Aarhus Stadion og dyst i forskellige discipliner indenfor atletikken mod andre Østjyske Skoler.

Et hold består af 9 – 18 elever. Der dystes i en pige- og i en drengerække. En elev må deltage i max to øvelser samt stafet. I hver øvelse deltager tre elever fra hvert hold.

6. årgang:
Der dystes i 80m, 800m, længde- og højdespring, kuglestød (2 kg. til pigerne og 3 kg. til drengene) og boldkast i begge rækker.

7. årgang:
Der dystes i 80m, 800m, længde- og højdespring, kuglestød (3 kg. til pigerne og 4 kg. til drengene), spydkast og 4×100 m stafet i begge rækker. 

Deltagere i stævnerne bedes dokumentere holdenes lovlige sammensætning ved at medbringe klasselister med skolelederens underskrift.

For 7. årgang gælder at nr. 1 og nr. 2 i hver række inviteres til Dansk Skoleidræts landsfinale-stævne, der 6.-7. juni 2023 i Lyngby.

Tidspunkt
September
Målgruppe
6. klasse
7. klasse
Fag
Idræt
Pris
Gratis for medlemmer af Dansk Skoleidræt Østjylland
Max. antal børn
Intet max. antal
Varighed
En hel skoledag
Gratis
Hvor?

Aarhus Stadion

Stadion Allé 70
8000 Aarhus C

Telefonnummer

28346682

E-mailadresse

mariusbk@me.com

Kontaktperson

Marius B. Kristensen

Rediger forløb

Husk at udfylde en korrekt e-mail adresse
Vi kan ikke behandle din forespørgsel i øjeblikket. Prøv venligst igen.

Såfremt den indtastede e-mail findes i vores system, vil du modtage yderligere information.
Response code:

Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.