DGI Friluftsinstruktør 2023

Kontakt forløb her

Du får praktiske færdigheder inden for de ‘store’ friluftsdiscipliner: træklatring, kano, havkajak, SUP, basis lejrliv, vandring og orientering, samt de pædagogiske, didaktiske og sikkerhedsmæssige aspekter knyttet hertil. Og så bliver du samtidig rustet til at styrke børn, unge og voksnes oplevelser, læring og fysiske bevægelsesaktiviteter i naturen.

På de syv hovedmoduler i uddannelsen får du masser af indspark til og læring om, hvordan du supplerer din daglige undervisning eller foreningsaktiviteter. Alle moduler fokuserer på praktiske færdigheder, kompetencer og viden om natur og friluftsliv, herunder lejrliv, sikkerhed og turledelse, formidling, leg og bevægelse.

Tidspunkt
April
Maj
Juni
Juli
August
September
Målgruppe
Børnehaver & Dagtilbud
Lærere & Pædagoger
Fagpersoner
Ungdomsuddannelser
Fag
Billedkunst
Biologi
Dansk
Elevernes alsidige udvikling
Geografi
Idræt
Madkundskab
Natur og teknologi
Pris
24.495kr (20.495 DGI pris)
Varighed
262 timer over 6 måneder
Materialer til forløbet
Betaling
Hvor?

Forskellige lokaliteter på sjælland

Vesterbrogade 6B, 2. sal
1620 København V

Telefonnummer

20364486

Webside

Forløbets hjemmeside

E-mailadresse

morten.christensen@dgi.dk

Kontaktperson
Morten Christensen

Uddannelsesleder og underviser på DGI Friluftsinstruktør. Projektleder, friluftsvejleder & idrætskonsulent hos DGI Storkøbenhavn

Rediger forløb

Husk at udfylde en korrekt e-mail adresse
Vi kan ikke behandle din forespørgsel i øjeblikket. Prøv venligst igen.

Såfremt den indtastede e-mail findes i vores system, vil du modtage yderligere information.
Response code:

Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.