DBU – 11 for Health

Kontakt

Forløbet DBU – 11 for Health kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

DBU, Syddansk Universitet og Nordea-fonden inviterer alle landets 4.-6. klasser til at deltage i ”11 for Health”.

Mere end 20.000 elever og 400 lærere har indtil videre arbejdet med at øge elevernes fysiske og mentale sundhed, samt deres viden om sundhed. Med støtte fra Nordea-Fonden kan endnu flere skoler nu være med, og det er gratis at deltage!

Konceptet sætter, med enkle midler og dokumenteret effekt, sundhed på skoleskemaet i 4., 5. og 6. klasse – og der er tale om meget mere end fodboldtræning på skoleskemaet to gange om ugen. Hver uge har et nyt budskab om sundhed, som der sættes fokus på gennem undervisningen.
Helt bogstaveligt skal eleverne lære at drible udenom usunde fødevarer, score gode venskaber og vinde en glæde ved bevægelse og idræt, som de kan tage med sig videre ud i livet. 

Med ”11 for Health” får I altså en samlet pakke, der med dokumenteret virkning gør eleverne sundere og øger deres viden om sundhed og trivsel.

Deltagelsen indebærer, at lærerne deltager i et 2-dages kursus, der gør dem i stand til efterfølgende at varetage forløbet for deres elever på skolen.

”11 For Health” & Covid-19: 
Ifm. Covid-19 pandemien er der udviklet en modificeret udgave af undervisningsmanualen. Den modificerede udgave er skåret ned til at kunne gennemføres på 5½ uge fremfor 11 uger, og den indeholder kun de øvelser, som det er muligt at gennemføre med et minimum af nærkontakt mellem eleverne.

Det er gratis at deltage i ”11 for Health”, og alle deltagende skoler får desuden en startpakke med bolde, veste og andre materialer, som kan bruges i undervisningen.

Første halvår af 2021 er som udgangspunkt sidste mulighed for at deltage gratis på et “11 for Health” lærerkursus. Herunder findes en oversigt over de kommende lærerkurser.

Kurser i 2021

14.-15. april i Slagelse

10.-11. maj i Brøndby

17.-18. maj i Kolding

Tidspunkt
Hele Året
Målgruppe
Lærere & Pædagoger
Fag
Biologi
Idræt
Madkundskab
Gratis
Hvor?

Alle skoler

Telefonnummer

43 26 22 22

Webside

Læs mere om "11 For Health"

E-mailadresse

11forhealth@dbu.dk

Kontaktperson

Tina Enestrøm
Projektleder

Rediger forløb

Husk at udfylde en korrekt e-mail adresse
Vi kan ikke behandle din forespørgsel i øjeblikket. Prøv venligst igen.

Såfremt den indtastede e-mail findes i vores system, vil du modtage yderligere information.
Response code:

Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har brug for hjælp til, hvordan du retter i et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.