Silent groove dans og livsglæde

Kontakt

Forløbet Silent groove dans og livsglæde kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

Jeg tilbyder både events og særligt tilrettelagte forløb. 

Et enkelt event kan være i forbindelse med en temauge, hvor vi danser med silent disco høretelefoner (op til 100 mennesker). Når man danser med silent disco høretelefoner snyder man det lille hjørne af bevidstheden, der bliver forstyrret af lyde og forstyrrelser udefra. Det er meget nemmere at connecte til musikken og hinanden. 

Hvis du hyrer mig til et forløb tilrettelægger vi det efter jeres behov. Det kan være en klasse, der har brug for at blive rystet mere sammen, eller det kan være fokus på livsglæde og bevægelse eller et forløb med mindfulness. Jeg har erfaring med mange forskellige grupper, også børn og unge med særlige behov. 

Et forløb med groove vil være med til at påvirke dynamikken i en klasse i positiv retning, fordi der vitterligt er plads til alle på et groove dansegulv. I forløbene arbejder jeg også med silent disco høretelefoner. fordi det er den bedste måde at engagere børnene på.

Om det er et enkeltstående event eller et forløb, får dine elever en sjov, kreativ og anderledes oplevelse, der er udviklende både fysisk og mentalt. 

Jeg laver også forløb/events for voksne.

Tidspunkt
Hele Året
Målgruppe
Lærere & Pædagoger
Fagpersoner
Ungdomsuddannelser
0. klasse
1. klasse
2. klasse
3. klasse
4. klasse
5. klasse
6. klasse
7. klasse
8. klasse
9. klasse
10. klasse
A-niveau
B-niveau
C-niveau
Fag
Elevernes alsidige udvikling
Idræt
Innovation og entreprenørskab
Musik
Sproglig udvikling
Sundheds- og Seksualundervisning
Uddannelse og job
Max. antal børn
100
Varighed
45 minutter til 4 timer, en gang eller forløb
Betaling
Hvor?

På jeres skole eller i naturen

Telefonnummer

42322027

Webside

Forløbets hjemmeside

E-mailadresse

mette@getgrooved.dk

Kontaktperson

Mette Oscar Pedersen underviser på Sjælland. Mette har mange års erfaring med at undervise i groove både blandt børn og voksne. Oprindeligt uddannet socialrådgiver med speciale i børn og unge med kroniske sygdomme og handicaps, senere uddannet journalist. Nu rejsende i livsglæde med fokus på at skabe gode danseoplevelser og fællesskabsfølelse for deltagerne.

Rediger forløb

Husk at udfylde en korrekt e-mail adresse
Vi kan ikke behandle din forespørgsel i øjeblikket. Prøv venligst igen.

Såfremt den indtastede e-mail findes i vores system, vil du modtage yderligere information.
Response code:

Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har brug for hjælp til, hvordan du retter i et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.