Hvor der er vand, er der liv

Kontakt forløb her

Vandet giver sammen med solens stråler og jordens muld næring til planter og træer. Eleverne skal gå to veje i undersøgelsen af vandet; dels skal de se på vandet i naturens kredsløb og dels skal de se på, hvordan vand optræder i kristendommen, både i den bibelske skabelsesberetning og som en kilde til forundring, fortællinger og symboltænkning.

Som en central del af forløbet skal eleverne på et kirkebesøg, hvor de skal lytte til en lydfortælling skabt af teatergruppen Carte Blanche. En lydfortælling er et lydværk, der kombinerer fortælling, musik og reallyd, og som her i projektet har fokus på et udvalgt tema. Kirkebesøget er et centralt element i projektet, der lægger op til det videre arbejde i klassen.

Tidspunkt
Februar
Marts
Målgruppe
1. klasse
2. klasse
3. klasse
4. klasse
Fag
Dansk
Kristendomskundskab
Natur og teknologi
Pris
Forløbet tilbydes til skoler i Randers, Favrskov og den sydelige del af Mariagerfjord Kommune.
Max. antal børn
28
Varighed
4-6 lektioner
Gratis
Telefonnummer

86430080

E-mailadresse

tina@fusr.dk

Kontaktperson
Tina Beck
Se alle forløb fra

Folkekirkens Skoletjeneste i Randers, Favrskov og Mariagerfjord Kommune

Rediger forløb

Husk at udfylde en korrekt e-mail adresse
Vi kan ikke behandle din forespørgsel i øjeblikket. Prøv venligst igen.

Såfremt den indtastede e-mail findes i vores system, vil du modtage yderligere information.
Response code:

Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.