

Salling Group Bakery laver ikke smørrebrød, men derimod konditorkager og sandwiches.
Kom ud og lav mad med en konditor hos Salling Group Bakery. I dette undervisningsforløb til Madkundskab skal eleverne sylte, bage og lave kødpålæg, som skal samles til traditionelle stykker smørrebrød. På besøget lærer eleverne madlavningsteknikker, som man bruger i et professionelt køkken og stifter bekendtskab med nogle af de karriereveje, man kan vælge, hvis man brænder for at lave mad.
Hvordan opbygger man en hjemmeside? Det får eleverne svar på i dette undervisningsforløb til Informatik. Efter en kort introduktion til emnet, besøger klassen Proshop i Højbjerg, hvor en medarbejder fortæller om arbejdet med at udvikle og vedligeholde deres hjemmeside, således at eleverne er klædt godt på, når de efterfølgende skal udvikle deres egen hjemmeside via et CMS-system.
Hvordan opbygger man en hjemmeside? Det får eleverne svar på i dette undervisningsforløb til Informatik. Efter en kort introduktion til emnet, besøger klassen Trendhim i Horsens, hvor en medarbejder fortæller om arbejdet med at udvikle og vedligeholde deres hjemmeside, således at eleverne er klædt godt på, når de efterfølgende skal udvikle deres egen hjemmeside via et CMS-system.
Kom ud og lav mad med en detailslagter og detailbager i Bilka Horsens. I dette undervisningsforløb til Madkundskab skal eleverne sylte, bage og lave kødpålæg, som skal samles til traditionelle stykker smørrebrød. På besøget lærer eleverne om de madlavningsteknikker, som man bruger i et professionelt køkken og stifter bekendtskab med nogle af de karriereveje, man kan vælge, hvis man brænder for at lave mad.
Kom ud og lav mad med en detailslagter og detailbager i Bilka Holstebro. I dette undervisningsforløb til Madkundskab skal eleverne sylte, bage og lave kødpålæg, som skal samles til traditionelle stykker smørrebrød. På besøget lærer eleverne madlavningsteknikker, som man bruger i et professionelt køkken og stifter bekendtskab med nogle af de karriereveje, man kan vælge, hvis man brænder for at lave mad.
Føtex Horsens har ikke plads til en hel klasse i slagterafdelingen, klassen skal derfor deles op efter aftale med butikken.
Kom ud og lav mad med en detailslagter i Føtex Horsens. I dette undervisningsforløb til Madkundskab skal eleverne sylte, bage og lave kødpålæg, som skal samles til traditionelle stykker smørrebrød. På besøget lærer eleverne madlavningsteknikker, som man bruger i et professionelt køkken og stifter bekendtskab med nogle af de karriereveje, man kan vælge, hvis man brænder for at lave mad.
Kom ud og lav mad med en slagter i MENY Herning. I dette undervisningsforløb til Madkundskab skal eleverne sylte, bage og lave kødpålæg, som skal samles til traditionelle stykker smørrebrød. På besøget lærer eleverne madlavningsteknikker, som man bruger i et professionelt køkken og stifter bekendtskab med nogle af de karriereveje, man kan vælge, hvis man brænder for at lave mad.
Bilka Herning har ikke plads til en hel klasse i slagter- eller bagerafdelingen, klassen skal derfor deles op efter aftale med butikken.
Kom ud og lav mad med en detailslagter og detailbager i Bilka Herning. I dette undervisningsforløb til Madkundskab skal eleverne sylte, bage og lave kødpålæg, som skal samles til traditionelle stykker smørrebrød. På besøget lærer eleverne madlavningsteknikker, som man bruger i et professionelt køkken og stifter bekendtskab med nogle af de karriereveje, man kan vælge, hvis man brænder for at lave mad.
Kom ud og lav mad med en detailslagter og detailbager i Bilka Randers. I dette undervisningsforløb til Madkundskab skal eleverne sylte, bage og lave kødpålæg, som skal samles til traditionelle stykker smørrebrød. På besøget lærer eleverne madlavningsteknikker, som man bruger i et professionelt køkken og stifter bekendtskab med nogle af de karriereveje, man kan vælge, hvis man brænder for at lave mad.
Bilka Viborg har ikke plads til en hel klasse i bager- og slagterafdelingen, klassen skal derfor deles op efter aftale med butikken.
Kom ud og lav mad med en detailslagter og detailbager i Bilka Viborg. I dette undervisningsforløb til Madkundskab skal eleverne sylte, bage og lave kødpålæg, som skal samles til traditionelle stykker smørrebrød. På besøget lærer eleverne madlavningsteknikker, som man bruger i et professionelt køkken og stifter bekendtskab med nogle af de karriereveje, man kan vælge, hvis man brænder for at lave mad.
Føtex Herning har ikke plads til en hel klasse i slagterafdelingen, klassen skal derfor deles op efter aftale med butikken.
Kom ud og lav mad med en detailslagter i Føtex Herning. I dette undervisningsforløb til Madkundskab skal eleverne sylte, bage og lave kødpålæg, som skal samles til traditionelle stykker smørrebrød. På besøget lærer eleverne madlavningsteknikker, som man bruger i et professionelt køkken og stifter bekendtskab med nogle af de karriereveje, man kan vælge, hvis man brænder for at lave mad.
Føtex Mariagervej har ikke plads til en hel klasse i slagterafdelingen, klassen skal derfor deles op efter aftale med butikken.
Kom ud og lav mad med en detailslagter i Føtex Mariagervej. I dette undervisningsforløb til Madkundskab skal eleverne sylte, bage og lave kødpålæg, som skal samles til traditionelle stykker smørrebrød. På besøget lærer eleverne madlavningsteknikker, som man bruger i et professionelt køkken og stifter bekendtskab med nogle af de karriereveje, man kan vælge, hvis man brænder for at lave mad.
Føtex Skæring har ikke plads til en hel klasse i slagterafdelingen, klassen skal derfor deles op efter aftale med butikken.
Kom ud og lav mad med en detailslagter i Føtex Skæring. I dette undervisningsforløb til Madkundskab skal eleverne sylte, bage og lave kødpålæg, som skal samles til traditionelle stykker smørrebrød. På besøget lærer eleverne madlavningsteknikker, som man bruger i et professionelt køkken og stifter bekendtskab med nogle af de karriereveje, man kan vælge, hvis man brænder for at lave mad.
Kom ud og lav mad med en detailslagter i Føtex Storcenter Nord. I dette undervisningsforløb til Madkundskab skal eleverne sylte, bage og lave kødpålæg, som skal samles til traditionelle stykker smørrebrød. På besøget lærer eleverne madlavningsteknikker, som man bruger i et professionelt køkken og stifter bekendtskab med nogle af de karriereveje, man kan vælge, hvis man brænder for at lave mad.
Føtex Viborg har ikke plads til en hel klasse slagterafdelingen, klassen skal derfor deles op efter aftale med butikken.
Kom ud og lav mad med en detailslagter i Føtex Viborg. I dette undervisningsforløb til Madkundskab skal eleverne sylte, bage og lave kødpålæg, som skal samles til traditionelle stykker smørrebrød. På besøget lærer eleverne madlavningsteknikker, som man bruger i et professionelt køkken og stifter bekendtskab med nogle af de karriereveje, man kan vælge, hvis man brænder for at lave mad.
Kom ud og lav mad med en detailslagter i Føtex Dytmærsken. I dette undervisningsforløb til Madkundskab skal eleverne sylte, bage og lave kødpålæg, som skal samles til traditionelle stykker smørrebrød. På besøget lærer eleverne madlavningsteknikker, som man bruger i et professionelt køkken og stifter bekendtskab med nogle af de karriereveje, man kan vælge, hvis man brænder for at lave mad.