DGI – Gymnastik-i-skolen

Kontakt

Forløbet DGI – Gymnastik-i-skolen kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

Sæt gymnastik på skemaet i dine idrætstimer og prøv en anderledes idrætstime med spring, koreografier og rytmer. Vi sammensætter præcis det forløb eller den dag, der passer bedst til dig og dine elever.

Forløbet bliver tilrettelagt med udgangspunkt i Fælles Mål for faget idræt. Gymnastik-i-skolen dækker kompetenceområdet alsidig idrætsudøvelse, hvilket inkluderer redskabsaktiviteter, dans og udtryk samt kropsbasis. Gymnastik-i-skolen giver eleverne rig mulighed for at udforske gymnastikken i idrætsundervisningen gennem deres skoletid – ligesom området giver muligheder for at styrke elevernes motoriske udvikling og sikre en alsidig kropslig læring. Forløbene har til formål at skabe glæde og udvikling hos den enkelte elev og tilpasses netop din skoles behov og ønsker.

Forløbet foregår som udgangspunkt på jeres skole, og instruktørerne står for planlægningen af hele forløbet samt den praktiske undervisning af eleverne. Vi tilbyder undervisning og prøveforberedende forløb for 0.-10. klasse.

Vi tilbyder forløb inden for:

 • Redskabsaktivitet
  • Springgymnastik
  • Parkour

Dette kan f.eks. indeholde opbygning af redskabsbane, sikker modtagning mm.

 • Dans og udtryk
  • Rytmisk gymnastik
  • Hiphop
  • Breakdance
  • Showdance

Det kan indeholde rytmiske bevægelser til musik, fokus på balance og kropsspænding. Derudover viden om variationer i bevægelse samt musikforståelse.

 • Kropsbasis
  • Yoga
  • Mindfulness
  • SMART training

… og mange andre bevægelsesformer … spørg endelig

Sideløbende giver forløbet inspiration til, hvordan blandt andet stationstræning og rytmeøvelser kan bruges i egen undervisning. Der er udarbejdet materiale med sekvenser og inspirationsøvelser til, hvordan redskabsaktiviteter, dans og udtryk samt kropsbasis kan indgå i idrætsundervisningen. Materialet kan downloades gratis her eller bestilles trykt. I materialet finder du også forslag til, hvordan du som idrætslærer griber idrætsprøven i 9. og 10. klasse an, hvis eleverne trækker disse temaer. Derudover tilbyder vi også tre timers kurser for idrætslærerne. Du er velkommen til at kontakte os for nærmere information.

Tidspunkt
Hele Året
Målgruppe
0. klasse
1. klasse
2. klasse
3. klasse
4. klasse
5. klasse
6. klasse
7. klasse
8. klasse
9. klasse
10. klasse
Fag
Idræt
Pris
750 kr
Max. antal børn
En klasse
Varighed
2 lektioner af 45 min
Betaling
Hvor?

På jeres skole

Telefonnummer

30329220

Webside

Forløbets hjemmeside

E-mailadresse

helle.kluwer@dgi.dk

Kontaktperson

Helle Klüwer
Konsulent med ansvar for Gymnastik

Rediger forløb

Husk at udfylde en korrekt e-mail adresse
Vi kan ikke behandle din forespørgsel i øjeblikket. Prøv venligst igen.

Såfremt den indtastede e-mail findes i vores system, vil du modtage yderligere information.
Response code:

Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.