Seneste tilbud

www.affald.dk

affalddk.png

Undervisning om affald kan tilrettelægges på mange forskellige måder - alt efter fag, klassetrin og metoder.

Hent færdige undervisningsmaterialer og lærervejledninger. Vi har materialer til alle klassetrin og næsten alle fag i folkeskolen: natur/teknologi, fysik/kemi, biologi, geografi, dansk, engelsk, matematik, samfundsfag, musik, historie, håndværk og design, billedkunst og madkundskab.

Mere info

Helle Christence Ankerstjerne

thumb_5547_default_small.jpeg

Jeg tager mig af vejledning i oprettelse af tilbud, udvikling af Skolen i Virkeligheden Odsherred, oplæg og workshops på skolerne, nyhedsbrev til lærere og hjemmeside under Kultur og Fritid. Du kan kontakte mig på mail: heace@odsherred.dk eller på tlf.: 20 26 82 89

Flere kontaktoplysninger

Opret tilbud

Del din verden

15401003_682522868575692_4654680044625117688_n.jpg

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende tilbud der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et tilbud vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et tilbud her.

Opret tilbud