Seneste tilbud

Naturen på skinner

_72A9681.jpg

En workshop hvor billedkunstneren Pernille Bøggild udfordrer elevernes naturopfattelse.

Med udgangspunkt i en samling muterede insekter starter hun samtalen med eleverne om, hvornår natur er natur, og hvornår naturen er unaturlig. På workshoppen kommer eleverne selv til at arbejde med fremtidens insekter, udseende og adfærd, og undervejs bliver de inviteret ind i det kunstneriske værksted. Hvad er kunst? Og hvad har kunst og natur med hinanden at gøre?

Pernille Bøggild udstiller i Kunstbygningen HUSET i Asnæs fra 6.04-5.05, 2019. En workshop kan også fint kobles på en gennemgang af udstillingen og der er mulighed for at afholde workshoppen på Biblioteket i Asnæs.

Mere info

Kotakt

Helle Christence Ankerstjerne

thumb_5547_default_small.jpeg

Jeg tager mig af vejledning i oprettelse af tilbud, udvikling af Skolen i Virkeligheden Odsherred, oplæg og workshops på skolerne, nyhedsbrev til lærere og hjemmeside under Kultur og Fritid. Du kan kontakte mig på mail: heace@odsherred.dk eller på tlf.: 20 26 82 89

Flere kontaktoplysninger

Opret tilbud

Del din verden

15401003_682522868575692_4654680044625117688_n.jpg

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende tilbud der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et tilbud vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et tilbud her.

Opret tilbud