Seneste forløb

Book ungehuset - klassefest eller ungekonference

ungekonferencecenter.png

I forbindelse med temadag, elevrådsmøde eller faglig fordybelse kan ungehuset bookes til ungekonferencecenter. Vi har faciliteter til møde, foredrag, filmredigering og mange andre ting.

I pauserne er der mulighed for at benytte ungehusets faciliteter og spil og hvis det ønskes, kan en medarbejder facilitere dagen eller sørge for forfriskninger.

HELLE CHRISTENCE ANKERSTJERNE

Jeg tager mig af vejledning i oprettelse af tilbud, udvikling af Skolen i Virkeligheden Odsherred, oplæg og workshops på skolerne, nyhedsbrev til lærere og hjemmeside under Kultur og Fritid. Du kan kontakte mig på mail: heace@odsherred.dk eller på tlf.: 20 26 82 89

Flere kontaktinformationer

Opret forløb

DEL DIN VERDEN

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.

Opret forløb