Seneste tilbud

FNs Verdensmål – lokalt og globalt

thumb_8570_default_medium.jpeg

FNs Verdensmål – lokalt og globalt

Skal din klasse arbejde med FNs Verdensmål og journalistik i efteråret? Måske skal I deltage i konkurrencen Generation Verdensmål - udskrevet af Verdens Bedste Nyheder og JP/Politikens Hus? Konkurrencen løber af staben i uge 38-46.

Så få besøg af en oplægsholder fra Odsherred Kommunes affaldsteam, der giver en introduktion til FNs verdensmål i relation til affald, spildevand og drikkevand i lokalt og globalt perspektiv. Varighed 1 lektion.

Flere klasser kan godt deltage i dette oplæg samtidig.

Mere info

Kotakt

Helle Christence Ankerstjerne

thumb_5547_default_small.jpeg

Jeg tager mig af vejledning i oprettelse af tilbud, udvikling af Skolen i Virkeligheden Odsherred, oplæg og workshops på skolerne, nyhedsbrev til lærere og hjemmeside under Kultur og Fritid. Du kan kontakte mig på mail: heace@odsherred.dk eller på tlf.: 20 26 82 89

Flere kontaktoplysninger

Opret tilbud

Del din verden

15401003_682522868575692_4654680044625117688_n.jpg

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende tilbud der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et tilbud vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et tilbud her.

Opret tilbud