Vi har 6 Uddannelse forløb

• Erhvervspraktik_1.png

LO - Faglært til Fremtiden: Målrettet erhvervspraktik i udskolingen

Projektet Faglært til Fremtiden har udviklet vejledningsmaterialet ”Flere Veje til Praktik”. Materialet skal inspirere til, at flere elever kommer i praktikforløb, som er sammenhængende og målrettede den enkelte elev og hvor de aktiveres igennem forberedelse, gennemførelse og efterbearbejdning af deres forløb. Flere Veje til Praktik dækker over arbejdet med målrettet erhvervspraktik i udskolingen og rummer således 5 eksemplariske forløb for afvikling af erhvervspraktik i 8. klasse.

• 4VEJE_Afprøvning.jpg

LO - Faglært til Fremtiden: Undervisningsbaseret vejledning til U&J for 6.- 7. kl.

Vi har udviklet et undervisningsbaseret vejledningsforløb kaldet 4 VEJE. Forløbet skal på legende og levende vis introducerer eleverne til erhvervsuddannelserne og de jobmuligheder, de kan føre til. De skal lære om vejene i både uddannelse og job – men uden at sætte fokus på valget. Filosofien bag undervisningsmaterialet er, at de unge skal involveres og opmuntres til at være nysgerrige. Eleverne skal lære at sætte viden fra fagene i folkeskolen og fritiden ind i en kontekst, der omhandler job og uddannelse, og herigennem styrke deres valgkompetencer.

• img_8920-1.png.jpg

Viden Djurs Erhvervsuddannelser - samarbejde via Syddjurs Ungdomsskole

Viden Djurs tilbyder fagdage til skolerne i Syddjurs Kommune. Fagdagene kan foregå mellem 8.00 og 14.30. Booking, tid og sted aftales med Syddjurs Ungdomsskole.

Vid Erhvervsuddannelser ønsker at imødekomme Syddjurs Kommunes ambition om et tættere samarbejde mellem erhvervsskolerne på Djursland og grundskolerne i Syddjurs Kommune. Vid Erhvervsuddannelser har i den anledning skitseret en række overordnede aktiviteter, der hver især kan medvirke til regeringens mål om, at flere unge vælger en erhvervsuddannelse.

Det er i den forbindelse et kerneområde for Vid Erhvervsuddannelser, at der også tilbydes aktiviteter til alle unge, så den unges uddannelsesvalg kommer til at bero på et oplyst grundlag. Herunder er det Vid Erhvervsuddannelsers vurdering, at de uafklarede gymnasieegnede uddannelsesparate unge er en særlig vigtig målgruppe i forhold til valg af gymnasie-erhvervsuddannelse.

• skolensvennerlise.jpg

Skolens Venner

En skoleven er en hjælpende hånd til elever og lærere i skolen. Skolevennerne støtter med læring og sociale aktivteter gennem friviiligt arbejde i samarbejde med skolens ledelse, bestyrelse, lærere, børn, forældre og pædagoger. Arbejder desuden med støtte fra Danmarks Lærerforening.

• 0. klasse
    • 1. klasse
    • 2. klasse
    • 3. klasse
  • Engineer the Future - Book en ekspert

Gennem 'Book en ekspert' kan du og dine elever få besøg af ingeniører og naturvidenskabelige kandidater, der med interessante fortællinger om deres arbejde og gennem opgaver, udfordringer, quizzer eller andre elevaktiverende opgaver viser, hvordan naturfag, naturvidenskab og matematik bruges i virkeligheden.

• FS_logo.png

Fagbevægelsens Skoletjeneste

Få besøg af os i din klasse. I Fagbevægelsens Skoletjeneste underviser vi i Den Danske Model, og hvad fagforeningers rolle er i det danske samfund og for den enkelte. Vi taler også med de unge om, hvilke rettigheder de har, når de har et fritidsjob. I Fagbevægelsens Skoletjeneste dækker vi Fælles Mål under Uddannelse og Job.