DIGTE MED RAMMER 3.-9. KLASSE

Kontakt

Forløbet DIGTE MED RAMMER 3.-9. KLASSE kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

Dette forløb har til formål at give eleverne håndgribelige og synlige ideer i form af forskellige motiver i nærområdet, som skal danne baggrund for deres arbejde med digte genren. Elever skal gennem deres rammer tomme tømme billedet, og bruge ordene til deres digtning. I arbejdet med at skulle skrive digte får eleverne mulighed for at bruge forskellige digtegenre.  

Planlægningen af dagen afhænger helt naturligt af, hvornår på dagen dansktimerne/udeskole er placeret. Hvis det skemamæssigt er muligt kan man fx arbejde to timer den ene dag og to timer den anden dag. Sidst i denne beskrivelsen er forslag til forløb på hhv. to eller fire lektioner.

Der kan være mange formål forbundet med valget om at eleverne skal skrive digte.  Det at vælge, og have fokus på få ord med stærk betydning, udfordre ofte eleverne, er skaber en større forståelse for ordet.
Her er både de grammatiske og sproglige retningslinjer for brugen af ord, og muligheden for at lege med digtningens finurligheder og virkemidler. 
 

Tidspunkt
Hele Året
Målgruppe
3. klasse
4. klasse
5. klasse
6. klasse
7. klasse
8. klasse
9. klasse
Fag
Billedkunst
Dansk
Max. antal børn
Ca. 25 elever
Materialer til forløbet
Gratis
Hvor?

Omkring egen skole

Telefonnummer

92430031

Webside

Forløbets hjemmeside

E-mailadresse

uleh@fredensborg.dk

Kontaktperson

ULRIK ENGKÆR HANSEN

Lærer/ PD-Naturfagsveleder

Rediger forløb

Husk at udfylde en korrekt e-mail adresse
Vi kan ikke behandle din forespørgsel i øjeblikket. Prøv venligst igen.

Såfremt den indtastede e-mail findes i vores system, vil du modtage yderligere information.
Response code:

Thomas Rasmussen
Kontakt i Fredensborg kommune
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thras@fredensborg.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Fredensborg Kommunes Skolenivirkeligheden.dk side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.