Møntergården – Med arkæologen i stenalderen

Kontakt

Forløbet Møntergården – Med arkæologen i stenalderen kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

Kom helt tæt på arkæologens arbejde med fokus på stenalderens spændende genstand i undervisningsforløbet ”Med arkæologen i stenalderen”.

I Histotoriets laboratorium arbejder eleverne med autentiske stenaldergenstande og undersøger dem ved hjælp af de arbejdsmetoder, son en arkæolog bruger. I deres undersøgelser af de forskellige genstande får eleverne mulighed for at relatere genstandene til stenalderen og reflektere over, hvad genstandene kan fortælle om de mennesker, der levede dengang.

Varighed: 1 time

Max deltagere: 28 deltagere

Hele Året
Natur og teknologi
Pris
550 kr. - Yderligere priser: Indgangen til museet er gratis for lærere og elever, når besøget finder sted som led i undervisningen.
Materialer til forløbet
Hvor?

Møntergården

Møntestræde 1

Webside

Forløbets hjemmeside

museum@odense.dk

Odense Bys Museers Servicesekretariat, kan kontaktes på tlf.: 65 51 46 01

Se alle forløb fra

Museum Odense

(Forløb fra en anden kommune)

Rediger forløb

Husk at udfylde en korrekt e-mail adresse
Vi kan ikke behandle din forespørgsel i øjeblikket. Prøv venligst igen.

Såfremt den indtastede e-mail findes i vores system, vil du modtage yderligere information.
Response code:

Ring på 40 41 43 10 eller skriv til mig på Thorbjorn.Kristensen@middelfart.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Middelfart Kommunes skolenivirkeligheden.dk side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.