Brandts – Pressefotografi

Kontakt

Forløbet Brandts – Pressefotografi kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

Forløbet er en kombination af et dialogbaseret oplæg, rundvisning og værkstedsarbejde.

Under oplægget bliver eleverne præsenteret for pressefotografi som nyhedsformidlende genre, dets historie og dets funktion i avisen.

Desuden bliver udstillingen "Årets Pressefoto" nøje gennemgået.

I sidste del af forløbet skal eleverne omsætte teori til praksis og selv arbejde med reportagefotografi.

Afslutningsvis præsenteres de færdige fotografier for hele gruppen og resultaterne set i forhold til oplægget, bliver diskuteret.

Forløbet giver eleverne indblik i den historiske udvikling, genrer og mediemæssige kontekst for pressefotografiet og præsenterer et udvalg af fotografier i både original og reproduceret form.

Samtidig opnår eleverne en forståelse for den funktionelle brug af fotografi i nyhedsmedierne.

Eleverne bliver også præsenteret for og opnår digitale kompetencer, i forhold til fotografering og redigering da de producerer fire reportagefotografier, som de får med hjem i digital form.

Eleverne trænes endvidere i mundtlig formidling af egen produktion.

Varighed: 3 timer

Max deltagere: 25 deltagere

Hele Året
Samfundsfag
550 kr.
Hvor?

Brandts - Museum for kunst og visuel kultur

Brandts Torv 1

Webside

Forløbets hjemmeside

Louise.russo@brandts.dk

Mathias Rude
Kunstformidler & undervisningskoordinator
​Tlf.: 2753 7092

Rediger forløb

Husk at udfylde en korrekt e-mail adresse
Vi kan ikke behandle din forespørgsel i øjeblikket. Prøv venligst igen.

Såfremt den indtastede e-mail findes i vores system, vil du modtage yderligere information.
Response code:

Ring på 40 41 43 10 eller skriv til mig på Thorbjorn.Kristensen@middelfart.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Middelfart Kommunes skolenivirkeligheden.dk side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.